up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Hansker Renegade

Black diamond Hansker Renegade

plus
  • 360Black diamond Hansker Renegade
  • Play videoBlack diamond Hansker Renegade
  • Black diamond Hansker Renegade
  • Black diamond Hansker Renegade

Black Diamond Hansker Renegade

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Renegade

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Renegade er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken er vanntett, holdbar, pustende og tilbyr optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, kaldt fjellvær.

Laget med vevde, slitebestandige, fire veis stretch nylonskall som gir maksimal holdbarhet, et høyt nivå av fingerferdighet for hendene og den tøffe geitskinnspalmen gir beskyttelse mot de ytre værforholdene. Tillegget av 100% vanntett, pustende Gore tex-innlegg med XCR Product Technology forsegler kulde og vind som holder hendene varme selv under de kaldeste eller våteste forholdene. I tillegg gir geitskinnspalm og fingre beskyttelse og gjør dem perfekte for høye intensitet skiutflukter.

Uten tvil er Black Diamond Renegade en perfekt hanske for alle skiløpere og alpinister, fordi den er behagelig å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Vår beste verdi GORE TEX ski hanske, er Renegade en varm, vanntett, fire sesong hanske som utmerker seg på hver dag, inbounds shredding.


Varm, vanntett, og designet for ytelse under dag / dag ut ferie runder, er Black Diamond Renegade Glove vårt beste verdi ski hanske.


Bygget med en GORE TEX vanntett og pustende innsats og slitesterk, stretch vevd nylon skall beskytter Renegade under dype pow dager og slushy våren utflukter. Et fast fleecefôr legger myk, fukttransporterende varme.Funksjoner:


Fast fôr med 100% vanntett og pustende GORE TEX sett med XCR Product Technology

Slitesterk, Woven nylon shell med 4-veis stretch

Fast 100 g fleecefôr

Geiteskinn håndflate og fingreSpesifikasjoner:


Vekt per par: 185 g (6,5 oz)

Temperaturområde: 12/1 ºC (10/30 ºF)


Black diamond Hansker Renegade har Black diamond offisiell garanti fra produsent. Som en Black diamond offisiell forhandler er alle våre tilbud ski artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I snowinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Hansker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Renegade

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Hansker som er veldig varme og samtidig håndterbare. Jeg har gått dem med isøkser og superkomfortable.

Amaizing

-

veldig behagelig

Vanntett og varmt

-

Produktet er enestående - ingen bekymringer for å bli kald eller våt. Black Diamond utmerker seg i hansker.

Store hansker

-

Store hansker god pris Lett å sende størrelsesdiagrammet var riktig mediet jeg bestilte og mottok, passet meg perfekt

Store hansker

-

Disse er flotte hansker for kaldt vær. Komfortabel og ekstremt godt isolert.

Gode ​​hansker og rask frakt

-

Jeg har de gode hanskene til den beste prisen jeg kunne finne. Varen ble sendt neste dag etter betaling.

Fornøyd med tjenesten, må du teste produktet.

-

God service, som frakt og levering. På produkt men jeg har ikke vært i stand til å teste under ekstreme forhold eller regn, men jeg kan tenke meg Goretex lag vil deres arbeid. Se hvordan de er i stand til å stå i regnet fordi jeg vil snart bli testet på Island. Og jeg kan se at dette er deslvuelven med kameraknappene.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up