up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Hansker Kingpin

Black diamond Hansker Kingpin

Black diamond Hansker Kingpin

plus
  • 360Black diamond Hansker Kingpin
  • Play videoBlack diamond Hansker Kingpin
  • Black diamond Hansker Kingpin
  • Black diamond Hansker Kingpin
  • Black diamond Hansker Kingpin

Black Diamond Hansker Kingpin

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Kingpin

Et ideelt par hansker for snøprofesjonelle og alpinister Black Diamond Kingpin har overlegen vekt / varme-forhold. Disse allsidige hanskene gir beskyttelse og maksimal varme til hendene dine i kaldt fjellvær.

Laget med full geiteskinnskall og det indre fleece-fôret gjør dem lette, slitesterke, varme, pustende og gir maksimal komfort med høyt fingerferdighet . Tilsetting av korte mansjetter med enkel lukking forsegler kulden og vinden for å holde hendene varme.

Uten tvil er Black Diamond Kingpin en ideell fjellklatring, trekking eller gratis ridehansker fordi de er behagelige å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Vår vri på det klassiske, alle skinnhanske for de som trenger holdbar håndbeskyttelse og ingenting annet, har Black Diamond Kingpin en super tøff geiteskinn skall og fast fleecefôr for en ideell kombinasjon av beskyttelse og varme i mildt vær, høy produksjon situasjoner.

Egenskaper:

Full geiteskinn skall med geiteskinn hånd lapp

Fast 100 g fleecefôr

Kort mansjett med borrelåslukking

spesifikasjoner:

Vekt per par: 160 g (5,6 oz)

Temperaturområde: 7/2 ° C (20/35 ° F)


Black diamond Hansker Kingpin er det perfekte produktet for å nå dine ski mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Hansker produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Herreklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på snowinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Black diamond som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Kingpin

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komme tilbake

-

Veldig bra produkt. Termisk. Vær forsiktig med ugjennomtrengelighet. De bør vokses regelmessig. En prøve av vanntett voks er gitt

Godt produkt

-

Veldig god kvalitet og til en veldig god pris på denne siden. Jeg er glad!!

Tynn og varm

-

Hansker som gir veldig god følsomhet. Selv om de er tynne, gir de tilstrekkelig varmebesparelse.

Veldig gode hansker

-

Jeg kjøpte to par og de ser veldig bra ut, men ... det ene paret har kommet i god størrelse og det andre ikke, de måtte være to størrelser L og den ene var L og en annen S, pappen de ble satt i De to q var L, men på etiketten inne i hanskene står det et par som er S og de er faktisk mindre. Jeg begynner å kreve det paret. Hanskene er med andre ord veldig bra, men forsendelsen er feil.

Kingpin skihansker

-

Har alltid hatt Reusch, men ønsket noe annet. Kingpin var en gamble, men ingen angrer: Fin kvalitet, bra utseende og fin passform. Og ... snowinn er også god, rask levering, god informasjon og pene projs.

Topp

-

Produkt i henhold til beskrivelsen, følelse av varme selv om hanskene ser tynne ut; imponerende. Testet i virkelige forhold.

Hansker kingpin black diamond

-

Super hanske av våren

En varm, stor hanske!

-

Kvaliteten på konstruksjonen er toppen av linjen.

Black diamond kingpin pro

-

Fantastiske hansker. Super kvalitet, dessverre slippe noen store. Hvilke sendt tilbake. Best merkevare for hansker!

Nice!

-

Nice hanske, varm og praktisk.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up