up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Hansker Guide

Black diamond Hansker Guide

Black diamond Hansker Guide

plus
  • 360Black diamond Hansker Guide
  • Play videoBlack diamond Hansker Guide
  • Black diamond Hansker Guide
  • Black diamond Hansker Guide
  • Black diamond Hansker Guide

Black Diamond Hansker Guide

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Guide

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Guide er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken er vanntett, holdbar, pustende og tilbyr optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, kaldt fjellvær.

Laget med vevde, slitebestandige, fire veis stretch nylonskall som gir maksimal holdbarhet, et høyt nivå av fingerferdighet for hendene og den tøffe geitskinnspalmen gir beskyttelse mot de ytre værforholdene. Tillegget av 100% vanntett, pustende Gore tex-innlegg med XCR Product Technology forsegler kulde og vind som holder hendene varme selv under de kaldeste eller våteste forholdene. Også skumvatteringen på knokene gir ekstra beskyttelse og gjør dem perfekte for høye intensitet skiutflukter.

Uten tvil er Black Diamond Guide en perfekt hanske for alle skiløpere, fordi den er behagelig å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Guiden er vår varmeste profesjonell karakter ski hanske og gir optimal balanse mellom fingerferdighet, holdbarhet og isolasjon for hardt toll på super kalde dager.

EGENSKAPER:

> 100% waterproffd og pustende GORE TEX insert + GORE Warm Technology

> Slitesterk, vevd nylon skall med 4-veis strech

> Flyttbar liner har 170g Primaloft gull og kokt ull

> 100g fleece palm fôr

> Goat Leather håndflaten og palm patch

> Skumgummipolster på knokene for støtbeskyttelse

Goretex En 100% vanntett, pustende barriere mellom utsiden av hansken og isolasjonsmaterialene. Dette vedlegget gir overlegen pusteevne og vanntetting, perfekt for å holde hendene varme og tørre i kalde og våte forhold.

Kokt ull Vi bruker kokt ull som fôr materiale i noen av våre varmeste hansker, hjelpe deg å utføre i de kaldeste mulige forhold. Naturligvis lukt motstandsdyktig, er ull en av naturens beste forsvarere mot kulde, varme og fuktighet. Ull mikroskopisk krympet og skalert struktur gjør det mulig å beholde eller frigi varme som fuktighet er tiltrukket og utgitt av fiber.

PRIMALOF Isolasjon for å gi overlegen varme og værbeskyttelse. Enten du slår opp ura strødd tilnærming eller hunkered ned på standplass, våre lag er svært komprimerbar og forblir varm, selv når det er vått.


Black diamond Hansker Guide er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett ski butikken kan du finne Black diamond Hansker Guide relaterte produkter. Vårt utvalg av Hansker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Guide

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fantastisk

-

å se i kulden, men virker veldig varm og behagelig størrelse veldig bra

Ser flott ut

-

Imponerende billig pris og god service. Takk Flotte hansker - ekstremt varme. Vil gjenta hva andre anmeldere har sagt - få en størrelse eller 2 større enn du forventer. Det er synd at de ikke kommer med håndleddsløkker.

Hansker for høye fjell og ekstreme temperaturer

-

Jeg måtte bestille en størrelse større enn merket sier. Hansker med avtagbart indre erme, veldig varme og slitesterke. De er ikke hansker som du enkelt kan håndtere strenger med.

Flott, men gå en størrelse opp

-

Flotte hansker, men trengte neste størrelse opp.

Utmerkede hansker, veldig varme

-

De er hansker av utmerket kvalitet. Veldig varm og helt vanntett. Ideell for virkelig kalde dager. Til gjengjeld tilbyr de ikke enorm fingerferdighet (selv om læret blir mykere og mer behagelig med bruk).

Fin og varm

-

Virkelig varm og praktisk

Superhanske bare vær nøye med størrelsen

-

Etter et langt søk fant jeg: endelig varm, men vær nøye med størrelsen, jeg vil velge en størrelse større slik at jeg kan lage en skikkelig knyttneve. Ellers ville det vært for stramt for meg så M blir L.

Gode hansker

-

Bra produkt, jeg anbefaler en størrelse opp. Jeg trenger bare å prøve dem på en ekstremt kald dag.

Varm og fleksibel

-

Varm og fleksibel, egnet for aktiviteter under kaldere forhold. Jeg anbefaler.

Varme og veldig motstandsdyktige hansker

-

Veldig bra par hansker som både er veldig motstandsdyktige og hyggelige. Veldig god kvalitet.

Flott produkt

-

Helt samsvarende produkt. RAS så de er topper

Stor prudukt

-

Ekte størrelse, flott kvalitet og veldig varm.

Flott produkt

-

Produkt som tilsvarer forventningene og av meget høy kvalitet. Litt liten størrelse.

Flott produkt

-

flott produkt, ekte størrelse, veldig god kvalitet

Guidehansker

-

For øyeblikket har jeg bare brukt dem en gang til ski. De virker utmerket for varmen og den motstandsdyktige strukturen. graden av fingerferdighet er tillatt

Stor holdbar varm hanske

-

Jeg har kalde hender. Jeg bruker hanskene til snøscooterkjøring og er langt mer holdbare og varme enn noen av de store merkevare snøscooterhanskene. Jeg har akkurat bestilt mitt andre par via dette nettstedet. Store mansjetter går over jakke, veldig vanntett, fingerferdighet flott med eller uten foringer. Jeg er vanligvis en xl, men en stor passer meg godt. Jeg har søkt hei og lav etter en flott hanske, og dette har oppfylt alle kravene mine.

Hansker

-

Superhanske, fin finish, kort varme anbefaler jeg. Super pris Levering til rett tid. Bravo Trekk inn Jeg vil fortsette å kjøpe fra deg.

Utmerkede briller

-

Plettfri kvalitet, som alle Julbo-produkter

Flott produkt og pris

-

Perfekte varme og veldig isolerende hansker. De har et dobbelt vanntett lag ute og er veldig varme inni. God pris

Store hansker!

-

Store hansker, passer bra og størrelseskartet fungerte bra! 100% anbefaler. Leveringen var også i tide og under forventet leveringstid.

Cool hansker

-

Utmerket funksjonelle og varme hansker. Jeg kjøpte som gave. Kom i tide og møt beskrivelsen. Har allerede testet for ski, passer perfekt. Det er synd at tauene for å feste på hånden mangler, men det er kroker og vi bare peretetili fra andre persatok. Den indre delen er avtakbar, hanskene blir ikke våte og den gule fargen ser veldig imponerende ut

Utmerket hanske

-

GUIDE-hansken er virkelig en flott hanske. godt bygget og med motstandsdyktig materiale. Det er veldig isolerende og holder fingrene varme selv ved lave temperaturer. faktumet av å kunne trekke ut den eksterne polstringen er veldig praktisk å kunne tørke fra en dag til en annen for alltid å ha tørre hender.

God hanske

-

Kvaliteten er utmerket, de er en tettsittende passform basert på størrelsesveiledningen, men solidt laget og ser frem til å teste dem om vinteren

Store hansker

-

Store hansker, veldig varme, veldig fornøyd med GTX!

Bd hansker

-

Utmerket produkt; virker veldig varmt, kan ikke vente med å få dem i kulde.

Perfekt hanske for is

-

Dette er et veldig godt par hansker for å eie. Veldig bra i kulden vil holde deg varm. Dette par hansker er også veldig bra i vått vær.

Utmerket

-

Super holdbar følelse, stor lang gauntlet lengde. Super duper varm fjerning liner som er sikkert festet med borrelås. Som det enkle stramming og slak mekanisme.

Leveres som annonseres

-

Hansker er varm. Kom på tid og i god stand.

God når klatring

-

Gwaengjanghi bra, bare litt større i hånden endothelial ganske varm. Jeg elsker isklatring halttyae

Sterk

-

Vanskelig å gripe fordi det har blitt forsterket av huden, men det er meget sterk. Som er nyttig når du tørker deg i Hazuseru er indre.

Topp hansker

-

Disse Black Diamond hansker overgikk mine forventninger, og var rett og slett det beste du kan kjøpe imo / som eve - god service fra Trekkinn og super rask levering av 21 timer fra Spania til Storbritannia - fantastisk

Black diamond guide

-

Passer godt. Komfortabel. Hanskene kjøre små og glad jeg kjøpte xl for mine store hender.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up