up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Hansker Glissade

Black diamond Hansker Glissade

plus
  • 360Black diamond Hansker Glissade
  • Play videoBlack diamond Hansker Glissade
  • Black diamond Hansker Glissade
  • Black diamond Hansker Glissade

Black Diamond Hansker Glissade

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Glissade

Et ideelt par hansker for Snow fagfolk og alpinister Black Diamond Glissade Mitts er vanntette og varme. Disse allsidige hanskene gir beskyttelse og maksimal varme til hendene dine i kaldt fjellvær.

Takket være den slitasjebestandige, 4-veis stretch, pustende Pertex Shield-skjell og varme fleecefôr som gir maksimal værbeskyttelse og varme til hendene mens du klatrer i de høyeste fjellene i kaldt, kaldt vær. Tilsetningen av BD ™ tørre innlegg på baksiden av hendene er lette, pustende gir maksimal varme og komfort til hendene. Laget med geiteskinnspalm som forsegler kald vind og snø selv når du er våt.

Ingen tvil om at Black Diamond Glissade Mitts er en ideell fjellklatring, trekking eller gratis ridehansker fordi de er behagelige å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Alpine verdig beskyttelse med et allsidig design, er det Glissade vårt beste verdien fire sesong hanske.Fra snø blåst rygger i Rockies til solfylte våren bestigninger på Rainier, pakker Black Diamond Glissade hanske fire sesong allsidighet til en rimelig men høy ytelse design. Bygget med en BDry vanntett pustende innsats og stretchy Pertex Shield shell stoff, fends den Glissade av spindrift, slaps og sludd. Et fast fleece liner og 100 g Thinsulate isolasjon på baksiden av hånden holder kalde temps i sjakk mens en kevlar forsterket geiteskinn håndflaten har plass til utvidet rappellering og tau arbeid.Funksjoner:


Fast fôr med 100% vanntett BDry innsats


Lett, slitesterk, Pertex Shield skallet med 4-veis stretch


Fast fôr har 100 g Thinsulate isolasjon og 100 g fleecefôr


Geiteskinn håndflate med Kevlar sømmerTekniske spesifikasjoner


Vekt per par: 175 g (6,2 oz)


Temperaturområde: 17/1 ºC (0/30 ºF)


Kjøp din Black diamond Hansker Glissade til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ski, snowinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herreklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Black diamond Hansker Glissade. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ski katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Glissade

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Hansker til de fem fingrene

-

Et vidunder. Flott, med de fem rommene for hver av fingrene. Både høyre og venstre hånd. De havner at det er en skjønnhet. For en suksess, spesielt når kulden kommer tilbake

Tegneseriehansker

-

veldig gode kvalitetsprodukter varme og komfortable

Gode hansker

-

Jeg anbefaler merke med utmerkede produkter

Varmt og vindtett

-

Varm nok for de fleste skidagene og vinden kommer ikke gjennom. Du føler deg rett og slett komfortabel og glemmer at hendene kan ha noen problemer til du fjerner dem ...

Varmt og vindtett

-

Varm nok for de fleste skidagene og vinden kommer ikke gjennom. Du føler deg rett og slett komfortabel og glemmer at hendene kan ha noen problemer til du fjerner dem ...

Flott produkt

-

Utmerket varmt og mykt produkt med presist grep om pinnen

Bd glissade anmeldelse

-

Varm og komfortabel, kanskje litt for stram, men jeg tror det med best mulig brukbarhet

Black diamond glassier hansker

-

Kjøpt til bruk for trek i Mont Blanc. Flott passform og varme. Hadde også plass til å bruke et par tynne linerhansker under disse. Sterkt anbefalt!

Gode ​​multifunksjonshansker

-

fin passform, veldig varmt, vanntett ok

Hanske

-

magisk hanske

God

-

Varm, komfortabel, holdbar. Rengjør masken fungerer fint. I våt snø nok for et par timer. Uten mangler, tørk i lang tid.

Svak frontruten

-

Utmerket sydd hansker! Imidlertid, i det lange bor i sterk vind ved en temperatur på -10 -2 sterkt fryse hånd. Jeg har følelsen av at de er slettet. Gode ​​hansker å gå fra hjemmet til bilen, ikke mer!

Hot og ajsutado

-

Hot og hendig hanske, for aktiviteter som fjellklatring eller forbrenninger på is.

Gode ​​hansker

-

egnet for minus temperatur og vanntett. Hansker av god kvalitet

Tørr rask, akkurat nok varme.

-

For lengre backcountry turer de tørker mye raskere enn skinn-tunge hansker, som jeg har også brukt. Enkel mansjett, lett og rimelig.

Varm er

-

Det har blitt den størrelsen og lage og lett montering i kulde. Opp til -17 ℃ det med en tilsvarende, men jeg vil beskytte hendene mine bare bare i sammenheng med en temperatur på om det. Utenfor er tørt uten snø er avsatt. Det er pålitelige hansker.

Hansker sort diamant

-

Membran oppfyller mine forventninger

Utmerket!

-

Utmerket kvalitet laget. Fungerer bra.

Perfekt og god pris

-

Gode ​​hansker. Varm, vindtett og vanntett og komfortabel å klatre Mont Blanc. Prisen, oppsiktsvekkende. Og hele prosessen med å kjøpe, shipping og kommunikasjon med Trekkin imponerende. Det beste fra nettet, og jeg sier dette etter mye shopping opplevelse. Takk!

Glissade

-

veldig bra

Nye hansker!

-

God passform, ergonomisk form med en svak kurve ingen begrensning i bevegelse eller fingerferdighet. Kvalitet hanske kan ikke vente til å teste det ut.

Ganske varm

-

Lett veldig varmt, vi hadde ikke flekker samt snø.

Varm

-

de super varm luft! billig

Overhetet

-

Lett og veldig veldig varmt

Super kvalitet

-

Super hansker (-17 °) vanskelig å teste i Frankrike, men utstråler kvalitet. Kjøpt for statiske foto shoots i fjellet (med hansker henhold skyting). Veldig varm og myk på innsiden.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up