up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Hansker Enforcer

Black diamond Hansker Enforcer

Black diamond Hansker Enforcer

plus
  • 360Black diamond Hansker Enforcer
  • Play videoBlack diamond Hansker Enforcer
  • Black diamond Hansker Enforcer
  • Black diamond Hansker Enforcer
  • Black diamond Hansker Enforcer

Black Diamond Hansker Enforcer

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Enforcer

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Enforcer er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken er vanntett, holdbar, pustende og tilbyr optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, kaldt fjellvær.

Laget med vevde, slitebestandige, fire veis stretch nylonskall som gir maksimal holdbarhet, et høyt nivå av fingerferdighet for hendene og den tøffe geitskinnspalmen gir beskyttelse mot utvendige værforhold. Tillegget av 100% vanntett, pustende Gore tex-innlegg med XCR Product Technology forsegler kulde og vind som holder hendene varme selv under de kaldeste eller våteste forholdene.

Også kompresjonsstøpt EVA-polstring på knokene gir ekstra beskyttelse og gjør dem perfekte for høye intensitet skiutflukter. PrimaLoft One Insulation tilbyr maksimal varme og beskyttelse under de kaldeste og våteste forholdene.

Uten tvil er Black Diamond Enforcer en perfekt hanske for alle skiløpere, fordi den er behagelig å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Vår fremste kaldt vær isklatring hanske, gir Enforcer maksimal fingerferdighet, maksimal varme og maksimal beskyttelse mot støt og våt is.Spesifikasjoner:


- Fast fôr med 100% vanntett og pustende GORE-TEX sett med XCR Product Technology


- Vevd nylon skall med 4-veis stretch


- Fast fôr med 170 g Primaloft One isolasjon på baksiden av hånden


- Goat skinn palm og palm lapp med Kevlar søm


- Komprimering-støpt EVA polstring på knokene for støtbeskyttelse


- Ice verktøy spesifikke pre-buet passform og artikulert fingrene gi en behagelig, sikker grep


Black diamond Hansker Enforcer er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos snowinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Black diamond Hansker Enforcer har den offensielle garanten av merket Black diamond. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herreklær katalog og Hansker kategori.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Enforcer

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flotte hansker !!

-

Jeg testet disse hanskene som et andre lag under min siste trek da det (-12) grader Celsius, de er virkelig fantastiske, de holdt fingrene varme. Jeg anbefaler dem.

Fjellklatringshansker

-

Utmerket produkt, lett, varmt, lett å håndtere. Utmerket grep på isens akser. Jeg har ikke testet dem på isen og ved temperaturer under null håper jeg at de holder vanntett og garantert varme.

Gode hansker

-

Den beste hansker varm vodonepronitsemye! For aktive sysler som snowboard perfekt!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up