up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Hansker Crew

plus
  • 360Black diamond Hansker Crew
  • Play videoBlack diamond Hansker Crew
  • Black diamond Hansker Crew

Black Diamond Hansker Crew

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Crew

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Crew er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken har en delt design som er vanntett, holdbar, pustende og gir optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, tøff fjellvær.

Laget med vevde, slitebestandige, fire veis stretch nylonskall som gir maksimal holdbarhet, et høyt nivå av fingerferdighet for hendene og Primaloft Gold-isolasjon gir beskyttelse mot de ytre værforholdene. Tilsetningen av 100% vanntett, pustende Gore tex-innsatser forsegler kulde som holder hendene varme, og Polartec fleece-palmefôr fanger varmen selv under de kaldeste eller våteste forholdene.

Uten tvil er Black Diamond Crew en perfekt hanske for alle skiløpere, fordi den er behagelig å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Med samme holdbarhet som sin muse, veiledningen, våre Crew hansker tilby 100% vanntett og pustende Gore-Tex inserts. Slitesterk nylon skjell med fireveis stretch tilbudet enkel bevegelse for vanskelige hendene på girskift, og Thermo isolasjon holder deg varm selv på de kaldeste dagene. Med geiteskinn palmer og skumgummi på knokene, er beskyttelse av vesentlig betydning.

spesifikasjoner:

Fast fôr med 100% vanntett og pustende GORE TEX sett med Plus Warm Technology

Slitesterk, vevd nylon shell med 4-veis stretch

Fast fôr med 100 g fleece i håndflaten og 100 g Thermo isolasjon på baksiden av hånden

Geiteskinn palme og palm patch

Skum polstring på knokene for støtbeskyttelse

Spesifikasjoner:

Vekt per par: 320 g (11,3 oz)

Temperaturområde: 20/4 ° C (5/25 ° F)


Tenker du på og kjøpe Black diamond Hansker Crew? Dette er en av stjerneproduktene hos snowinn, nett ski butikken. Prisen er 98.49 $, begrenset tid! Hos snowinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Black diamond til den beste prisen. Alle våre ski produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Crew

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Stor kvalitet

-

Pålitelige hansker under tøffere forhold med ekstreme temperaturer. Den kommer med en liten Nicwax-pakke for å ta vare på lærdelene i hanskene. Veldig fornøyd med kjøpet

De er veldig varm og veldig behagelig

-

Fine hansker med fantastisk vann beskyttelse. Hvis du er vant til å bruke liners i hanskene jeg vil anbefale en veldig veldig lys liner i disse hanskene.

5 poeng

-

Veldig varme hansker, varme i de mest alvorlige frost (-25) utmerket kvalitet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up