up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Bukser Sharp End

Black diamond Bukser Sharp End

plus
  • Play videoBlack diamond Bukser Sharp End
  • Black diamond Bukser Sharp End
  • Black diamond Bukser Sharp End

Black Diamond Bukser Sharp End

Produktbeskrivelse Black diamond Bukser Sharp End

Overvinn det uforutsigbare fjellværet, da Black Diamond Sharp End Pants er en vannavvisende og vindtett bukse designet for å gi værbeskyttelse og maksimal bevegelsesfrihet mens du nyter fjellaktivitetene som ski-fjellklatring, isklatring eller skiturer.

Perfekt for alle fjellklatringentusiaster, har denne buksen Gore tex Pro-stoff som gir maksimal beskyttelse og strekkbarhet mens du er på ski. DWR (Durable Water Repellent) frastøter også vann og fuktighet, og holder deg trygg og beskyttet hele dagen. Den ekstremt tynne 3-lags membranen gir ekstra vanntetthet og fuktighetsregulering da fuktighetsdampen unnslipper og gir maksimal komfort. De leddelte knærne og setet gir maksimal bevegelighet, og den høymonterte snøglasset holder snøen ute.

For mer sikkerhet i snøen legges en integrert Recco-reflektor til buksene som gir synlighet. Og den 2 glidelåslommen er lettere å bruke når du sitter fast i snøskred. Takket være de Keprotec forsterkede innfelte lappene som sikrer din beskyttelse mot skikanter og kramper.

Black Diamond Sharp End Pants er uten tvil en ideell bukse for ski- eller fjellklatringaktiviteter i kaldt og vinterlig fjellmiljø. Så, kjøp den uten å tenke!

Klar for hele spekteret av fjellet aktiviteter, er den skarpe enden Pants utstyrt for lange sesonger av dagen i dag ut bruk, og de kommer væpnet med en funksjon sett som kan ta ned en dag opp høyt. Deres svært slitesterkt materiale holder deg beskyttet, og artikulert knær kombinert med en folde konstruksjon lar buksene for å matche din hver bevegelse. Med en full lengde side glidelåser, byttet er rask og enkel, og et avtagbart hoftebelte gir allsidighet, mens Keprotec vrist patcher beskytte mot ski kanter og Crampon poeng.

Egenskaper:

Full lengde glidelås

Leddet knær

Kile sete

Intern RECCO® teknologi

Høytmontert snølås

Keprotec® forsterket vrist patcher

Integrert, avtagbar ski belte og beltehempe midjen

To lår lommer med glidelås med en nøkkelklips

Primær stoff er bluesign godkjent

Vekt: 610 g

Fit: Regular

spesifikasjoner:

Materialer: GORE TEX® Pro 3L, 80d nylon toskaftbinding ansikt med en nylon mikro grid backer og DWR finish (155 g / m2, 100% nylon)

Vekt: 610 g (1 lb 5,5 oz)


Velkommen til våre Black diamond Bukser Sharp End spesialtilbud! Tenk på snowinn når du ønsker å fornye dine ski materialer. snowinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Black diamond så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Dameklær.

Spesifikasjoner Black diamond Bukser Sharp End

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up