up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Bukser Alpine

Black diamond Bukser Alpine

plus
  • 360Black diamond Bukser Alpine
  • Play videoBlack diamond Bukser Alpine
  • Black diamond Bukser Alpine
  • Black diamond Bukser Alpine

Black Diamond Bukser Alpine

Produktbeskrivelse Black diamond Bukser Alpine

Denne svarte diamantbuksen er en allsidig, vannavstøtende, slitesterk og pustende bukse designet for alle som er alpinister til kjernen og velger komfort mens du utfører fjellaktiviteter. Den pustende og tunge buksen er ideell når du klatrer over høye fjell eller hopper over steinblokker som den er laget med unik blanding av tøyelige stoffer.

Konstruert med slitesterkt, pustende 4-veis stretch-stoff som gir maksimal komfort og bevegelighet mens du hopper de høyeste steinblokker eller klatrer i fjellet. Den ytre overflaten av stoffet er behandlet med DWR (Durable Water Repellent) som avviser vann og fuktighet perfekt.

De leddede knærne gir maksimal ergonomisk frihet under stigninger og nedkjøringer på fjellet. Den justerbare midjen gjør det også lettere å bruke og konturert passform gjør det lettere å legge på. De to lommer med glidelås og sele som er kompatible, har god lagringskapasitet for alle viktige ting.

Uansett om det er fotturer, trekking, alpinklatring eller fjellklatring vet du at du kan stole på og bruke Black Diamond Alpine Pants . Det er et ideelt fjellklær på grunn av holdbarhet og ugjennomtrengelighet. Under enhver våren eller høsten oppdrag, Black Diamond Alpine Pants gifte ekstrem holdbarhet med en svært pustende konstruksjon. Designet med en fireveis stretch, de kan håndtere alle på ruten farten, og deres lett konstruksjon holder svett høy utgangs oppdrag fra å komme ut av kontroll. En DWR finish gir trygghet under tvilsomme værvinduer. Med et hem ledning justeres i anklene og integrert justerbar belte med lav profil belteløkker, er av vesentlig betydning justerbarhet.

Egenskaper:

Fire veis stretch

DWR overflate

Ankel hem ledningen justere

Justerbart belte med lav profil beltehemper

To skjulte glidelåslommer, en glidelås bak lomme og glidelås høyre lår lomme

Primær stoff er bluesign godkjent

Fit: Slim

spesifikasjoner:

Vekt: 350 g (12,3 oz)

Materialer: Flerveis strekning vevet med DWR overflate (180 g, 88% nylon, 12% elastan)


Oppdag det store utvalget av ski produkter fra Black diamond som vi har på lager til de beste prisene. Hos snowinn, din nett ski butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Black diamond Bukser Alpine fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Black diamond Bukser Alpine

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Store bukser!

-

Hyggelig og elastisk. De ser bra ut rundt i byen eller på toppene. De har stor fleksibilitet og ser veldig bra ut.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up