up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Bukser Alpine

Black diamond Bukser Alpine

plus
  • 360Black diamond Bukser Alpine
  • Play videoBlack diamond Bukser Alpine
  • Black diamond Bukser Alpine
  • Black diamond Bukser Alpine

Black Diamond Bukser Alpine

Produktbeskrivelse Black diamond Bukser Alpine

Denne svarte diamantbuksen er en allsidig, vannavstøtende, slitesterk og pustende bukse designet for alle som er alpinister til kjernen og velger komfort mens du utfører fjellaktiviteter. Den pustende og tunge buksen er ideell når du klatrer over høye fjell eller hopper over steinblokker som den er laget med unik blanding av tøyelige stoffer.

Konstruert med slitesterkt, pustende 4-veis stretch-stoff som gir maksimal komfort og bevegelighet mens du hopper de høyeste steinblokker eller klatrer i fjellet. Den ytre overflaten av stoffet er behandlet med DWR (Durable Water Repellent) som avviser vann og fuktighet perfekt.

De leddede knærne gir maksimal ergonomisk frihet under stigninger og nedkjøringer på fjellet. Den justerbare midjen gjør det også lettere å bruke og konturert passform gjør det lettere å legge på. De to lommer med glidelås og sele som er kompatible, har god lagringskapasitet for alle viktige ting.

Uansett om det er fotturer, trekking, alpinklatring eller fjellklatring vet du at du kan stole på og bruke Black Diamond Alpine Pants . Det er et ideelt fjellklær på grunn av holdbarhet og ugjennomtrengelighet. Under noen vår- eller høstoppdrag, har Black Diamond Alpine Pants tålmodighet med ekstrem holdbarhet med en svært pustende konstruksjon. Designet med et 4-veis stretch stoff, kan de håndtere alt på ruteflytt, og deres lette konstruksjon holder svette, høye utskriftsoppdrag fra å komme seg utenom hånden. En DWR-finish gir ro i sinnet i tvilsomme værvinduer. Med justerbar armbånd i ankler og integrert, justerbart belte med beltebånd med lav profil, er justerbarheten avgjørende.

Egenskaper:

Fireveis stretch stoff

DWR-finish

Ankelhalsbåndet justeres

Justerbar belte med lavprofilbelte

To skjulte lommer med glidelås, en eksponert glidelås baklomme og eksponert glidelås i lår

Primær stoff er bluesign godkjent

Passform: Slim

spesifikasjoner:

Vekt: 350 g (12,3 oz)

Materialer: Fireveis strekk vevd med DWR-finish (180 gsm, 88% nylon, 12% elastan)


Black diamond Bukser Alpine har Black diamond offisiell garanti fra produsent. Som en Black diamond offisiell forhandler er alle våre tilbud ski artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I snowinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Bukser artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Black diamond Bukser Alpine

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up