up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Atomic
360

Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic

Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic

plus
  • 360Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic
  • Play videoAtomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic
  • Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic
  • Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic

Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic

Produktbeskrivelse Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic

Retten boot kan hjelpe deg å holde fast - og Atomic Redster Worldcup Classic er fullpakket med World Cup-teknologi for å gjøre det. Vi har gjort det super lys med en perfekt klassisk flex. Denne klassiske støvelen har vår nye Prolink yttersåle, som gir deg en eksepsjonell snø følelse og er fullt kompatibel med andre primære oppstarts bindende systemet på markedet. Så for den perfekte passformen det kommer med en fullt tilpassbar liner med Custom Fit. Den Wrapping Lace holder passform solid, mens Quicklace justering lar deg finjustere uten behov for en skralle.

Egenskaper:

Retten boot kan hjelpe deg å holde fast - og Atomic Redster Worldcup Classic er fullpakket med World Cup-teknologi for å gjøre det.

Tilpasset form

Precision nedleggelse

Prolink Yttersåle

spesifikasjoner:

Vekt: 820 g


Hvis du ønsker å vite mer om Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic, eller andre produkter av merket Atomic i Skiutstyr kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Skistøvler kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Atomic, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Atomic Nordiske Skistøvler Redster WC Classic

Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket lys og behagelig sko

-

Utmerket produkt, jeg hadde prøvd dem til leie og kjøpte dem. De kommer raskt, godt pakket, ikke noe problem, jeg anbefaler dette nettstedet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up