`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Atomic

Atomic Laptop

  • Atomic Laptop
  • Atomic Laptop

Atomic Laptop

Produktbeskrivelse Atomic Laptop

Den bærbare pakken vår er super nyttig for alt fra håndbagasje til skiferien (ja!) Til å ta den bærbare datamaskinen og bøkene dine til college (nei!). Mobile enheter opptil 17 tommer er perfekt lagret i den polstrede bærbare lommen. Hovedrommet inneholder mer enn en jakke og snacks - ikke bekymre deg, et polstret bakpanel, skulderstropper og en justerbar brystbelte garanti for maksimal bærekomfort. Med det vann- og beisebestandige ytre stoffet er du utstyrt til modig regn, vind og vær - uansett hva som står på agendaen.

Tekniske funksjoner:

Hovedrom

17´´ polstret laptop-rom

Integrert håndtak

Polstret skulderrem (er)

Polstret bakpanel

450D PU-belagt

600D Diamond Ripstop TPU belagt

Fronttilbehørslomme

Interne lommer med glidelås

Brystbelte

Justerbar skulderrem


Er du ute etter materialer fra Atomic og spesielt Atomic Laptop? Hos snowinn kan du finne en komplett liste over Bagger og sekker produkter og ski tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk snowinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial ski kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Atomic Laptop

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk