up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Atomic

Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17

plus
  • 360Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17
  • Play videoAtomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17
  • Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17

Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17

Produktbeskrivelse Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17

Vår splitter nye automatiske hjelm med Live-Fit 3D - den ultimate for alle fjell skiløpere. Automatisk er vår nye hjelm for alle fjell skiløpere. Hva er så spesielt? Det er den eneste hjelm med Live-Fit 3D, som helt omgir og former seg hodet i det øyeblikket du setter den på. Med vår unike Tri Brid bygging har vi også tatt de tre standard lag med en hjelm og forbedret hver og en for avansert Triple Protection. Pluss vi har gitt det en slank utseende og en unik Aircon system for å holde deg kjølig når ting varme opp. Det er vår mest avanserte del av utstyret, beskytte din.

Egenskaper:

BI injisert Shelli: Sømløs bi injisert konstruksjon betyr øverste delen forsvinner mer energi ved støt. Sidedelene legge ekstra styrke.

INSTANT INDIVIDUELL 3D FIT

SLIMLINE LOOK

TRIPLE PROTECTION

spesifikasjoner:

VEKT: 600 g


Hvis du ser etter gode kvalitets Alpint artikler, da vil vårt utvalg av Alpint definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17, prisen er 203.02872 $ og er tilgjengelig. snowinn er det beste alternativet for å kjøpe ski utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Atomic Hjelm Automatic LF 3D 16/17

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up