up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Atk race

Atk race Ski Brake 86 mm

plus
  • Play videoAtk race Ski Brake 86 mm
  • Atk race Ski Brake 86 mm

Atk Race Ski Brake 86 mm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Atk race Ski Brake 86 mm

Den første universelle ski brems som er tilpasningsdyktig til noen form for bindinger. Den veier bare 65 gram og den er laget av luftfarts aluminium. Det er aktiv både i oppoverbakke og i nedoverbakke takket være en utgivelse system som er koblet gjennom en kevlar bånd til ski boot. Ved atskillelse mellom støvel og ski, blir holdekretsen som tillater aktivering av skibrems automatisk fjernet

spesifikasjoner:

Vekt: 65 gr

Passer til: UNIVERSALE

MATERIALER: Ultralight Luftfart Alloys


Kjøp din Atk race Ski Brake 86 mm til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ski, snowinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Skiutstyr til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Atk race Ski Brake 86 mm. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ski katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Atk race Ski Brake 86 mm

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up