`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Alpina

Alpina Estetica MM M30

Alpina Estetica MM M30

  • Alpina Estetica MM M30
  • Alpina Estetica MM M30
  • Alpina Estetica MM M30

Alpina Estetica MM M30

Produktbeskrivelse Alpina Estetica MM M30

Små briller med god stil. Den uten innfatning ESTETICA ikke bare se kul, de tilbyr også maksimalt synsfelt takket være sitt optimaliserte rammen vinkel og sfærisk linse. Skid Grip, en Comfort ramme og fleksibel hodebøyle kroker sikre brillene passer perfekt på hjelmen og på ansiktet ditt. Estetica briller er tilgjengelig som ekstrautstyr med Quattroflex Multimirror eller Multimirror linser.

Egenskaper:

Beskyttelsesnivå: S2 / S3

Meget kontrast styrke

termo~~POS=TRUNC

sfærisk linse

COMFORT FRAME

sfærisk linse

180 ° + Se

uten innfatning

Flyskroget ventilasjonssystemet

EVAKUERING LENS

HINGE BAND

SKID GRIP

OVER brillene


Alpina Estetica MM M30 er et produkt som samsvarer til den Skibriller mann kategorien innen Skibriller og solbriller utvalget på din ski butikken, snowinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av snowinn. Hva er fordelene med Alpina Estetica MM M30? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ski.

Spesifikasjoner Alpina Estetica MM M30

Linsekategori
Linsetype
Linsetype
Farge
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller still et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser