`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Volcom

Volcom Ventral Pants

Volcom Ventral Pants

  • Volcom Ventral Pants
  • Volcom Ventral Pants
  • Volcom Ventral Pants

Volcom Ventral Pants

Produktbeskrivelse Volcom Ventral Pants

Uanset om du krydser skråninger eller jibing i parken, er det ikke noget mere irriterende end at have sne fast mellem jakken og bukserne efter et fald, der så langsomt falder ned i dine ben.

Volcoms Ventral bukser har du dækket her, da de har den patenterede ZipTech jakke til bukser forbindelse, som forbinder jakker pulver nederdel med matchende jakke, så der ikke er nogen chance for sne at komme i noget mere.

Deres traditionelle fragtilstand med afslappet ergonomisk pasform giver ubegrænset bevægelsesfrihed, mens det slidstærke, 2-lags skalstof og det solide 10.000 mm hydrostatiske hoved sikrer pålidelig beskyttelse mod vejret.

Hvad mere er, sømme i kritiske områder er fuldt tapet, og det åndbare indre foringssystem hjælper med at regulere din kropstemperatur perfekt.

Disse snowboardbukser er perfekte under normale forhold i bjergene og afkølede dage brugt snowboarding, når du bliver på stoleliften mellem kørsler og ikke behøver at gøre meget vandreture, hvis nogen overhovedet.

Ventral snowboardbukserne er kølige og superfunktionelle samtidig og imponerer igen med den uovertruffen Volcom-kvalitet !.

Funktioner:

For:

mesh ......


Køb dine egne Volcom Ventral Pants til kun 172.49 $. Lavet af Volcom, Volcom Ventral Pants er på lager i mange størrelser og farver. Hos snowinn, tilbyder vi de bedste priser på ski. Se et stort udvalg af Bukser i vores Herretøj afdeling.

Funktioner Volcom Ventral Pants

Form for bukser
Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk