`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Volcom

Volcom L Goretex Pants

Volcom L Goretex Pants

  • Volcom L Goretex Pants
  • Volcom L Goretex Pants
  • Volcom L Goretex Pants

Volcom L Goretex Pants

Produktbeskrivelse Volcom L Goretex Pants

Dårlig vejr betyder ingenting for dig! Og hvorfor skulle det! Når du alle er pakket op tør og varm i disse L Gore Tex snowboardbukser, er der ingen grund til at pakke tidligt op og gå hjem.

Tværtimod, når alle de andre sidder i svævebanen, får du mere plads til at have det sjovt.

Takket være 2-lag Gore Tex Shell, fuldt tapede sømme og vandafvisende YKK AquaGuard lynlås, er der ingen chance for at blive våd, og bukserne er stadig yderst åndbare.

Hvis du stadig bliver for varm efter et par træer eller på en god vandretur.

så vil Volcoms åndbar V Science lining sikre, at der ikke er nogen chance for, at der er nogen fugt tilbage på indersiden.

Derudover kan du altid lade lidt frisk luft ind gennem ventilationssystemet, hvilket vil hjælpe dig med at køle af.

L Gore Tex har en regelmæssig snit med en leddelt pasform, så det giver ubegrænset bevægelsesfrihed og plads til et præstationsbaselag under.

Men bortset fra massen af ​​funktioner, er disse bukser et must for enhver snowboarder der værdsætter brugen af ​​miljøvenlige materialer.

Det var helt sikkert mere og mere vigtigt at se miljøvenligt, og Volcom-bæredygtigheden er også solid forankret i vores virksomhedsfilosofi.

En yderligere...


Lige nu har vi tilbud på Volcom L Goretex Pants. Kig ind i vores online ski butik, hos snowinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste ski udstyr. Vi har også varer som ski, og alt det gode fra Volcom, til de bedste priser.

Funktioner Volcom L Goretex Pants

Form for bukser
Funktioner
Anbefalet brug
Længde
Teknologier
Seler
Farve

Tecnologias Volcom L Goretex Pants

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Nice produkt men stor størrelse

-

Smukt produkt, meget tykt stof, skåret behageligt men stor størrelse

Solid

-

Fremragende kvalitet og finish er ok. Lynlås på indersiden af hvert ben er lidt for stor og stiv, og derfor vil du få lidt støj rundt. Materialet er superkølet og holder tørt inde. Kontroller også omhyggeligt størrelsen. Jeg fandt M størrelse lidt for stor til min ekspression og bukserne kommer ikke med et bælte eller suspensorer.

Anmeldelser

-

Super bukser! En lomme ville være rart (på venstre side / ben). Jeg vil meget anbefale det dog!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk