`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Shiner

Trespass Shiner

  • Trespass Shiner
  • Trespass Shiner
  • Trespass Shiner

Trespass Shiner

Produktbeskrivelse Trespass Shiner

Når temperaturerne er lave, men dine ambitioner om at udforske udendørs er høje, har du brug for Shiner kvinders mikrofleece. Utrolig let, vejer denne fleece kun 130 gsm, så du kan bære den af sig selv, når temperaturerne er varmere eller under en jakke uden at føle sig klodsede med det tilsatte lag.

Shiner er designet med airtrap-stof og fanger og styrer varm luft, der fordamper fra din krop og bruger den til at varme dig op. Yderligere, med lange ærmer og en høj hals, holdes hele overkroppen godt dækket, og ½ lynlås-halsen betyder, at du kan få kølig luft inde i fleece, hvis du har brug for at køle ned.

Denne mikrofleece er meget holdbar, hvilket betyder, at du kan bære den regelmæssigt uden at lide af slid. Toppen fås i lyserød og sort, så du kan oprette en fed eller neutral stil afhængigt af din smag.

Funktioner:

Dame pullover fleece

1/2 lynlås hals

Specifikationer:

Airtrap: Ja

Vægt: 130 gsm

100% polyester

Teknologi:

Airtrape:

Airtrap er designet til komfort og varme og er blød, let og åndbar. Den specielle struktur af Airtrap strækker sig ikke kun for at give dig bevægelsesfrihed, men skaber også luftrum, der fælder og holder din kropsvarme. Disse anti-pille fleecejakker og jumpere fungerer som alsidige mellemlag, hvilket gør dem gode til en række forskellige aktiviteter.


Er du på udkig efter Trespass Shiner? Det er snowinn mest solgte vare, din online ski butik. Prisen er 15.99 $, i en begrænset periode! Hos snowinn, får du flest fordele og finde mange flere Trespass, til de bedste priser. Alle vores ski vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Trespass Shiner

Jakketype
Lynlås længde
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

bare hvordan det ser ud, og hvad vi ønskede et godt produkt

Godt produkt

-

bare hvordan det ser ud, og hvad vi ønskede et godt produkt

Kvalitetsprodukt

-

bare hvordan det ser ud, og hvad vi ønskede et godt produkt

Perfekt

-

Perfekt og varmt tøj.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk