`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

Produktbeskrivelse Trespass Everyday B TP50

HVERDAG KVINDER'S WATERPROOF PARKA JACKET Den Everyday Women's vandtæt hooded parka jakke bruger slidstærke og lette ColdHeat fibre til at isolere din kropsvarme. Med justerbare taljeflige, en indvendig strikket manchet og inderstormflappe, kan du også nemt ændre jakkens pasform og fælde i varm luft. Med Tres Shield stof får du fordel af en vandtæt skal, der er effektiv op til 3.000mm og har også tapede sømme og hætte til ekstra forsvar. Denne vindtæt jakke leveres også med en aftagbar falsk pelsbeklædning, kontrastforing og antik messing.

Bestil dine Trespass Everyday B TP50 og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Trespass Everyday B TP50, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Trespass Everyday B TP50 er på lager og prisen er 97.99 $. Med vores store udvalg i Jakker, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Trespass Everyday B TP50

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dejlig frakke

-

Flot jakke til god pris, levering var god.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk