`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sigma

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free

Sigma iD Free

Produktbeskrivelse Sigma iD Free

ID.FREE er det ukomplicerede og smarte ur for alle multisport-atleter og udendørs sportsentusiaster. Cyklister er meget tilfredse med det medfølgende cykelophæng, som tillader en hurtig montering og fjernelse af uret. Takket være deres hårde, men slanke design, en række sportsprofiler og navigationsfunktioner er GPS-multisporturet perfekt til ethvert tidspunkt på dagen eller vejrforhold. Derudover drager atleter fordel af Bluetooth Smart, ANT + og USB interface, da det tillader iD.FREE at blive parret med smarttelefonen, computeren og eksterne sensorer. Derudover er fitnessuret ikke kun en pålidelig partner inden for sport, men beviser også sig selv takket være aktivitetssporing og søvnanalyse i hverdagen.

Multisporturet for mere variation.

I alt syv sportsprofiler er allerede installeret på iD.FREE, herunder løb, vandring, mountainbiking og meget mere. Derudover kan OTH-profilen konfigureres individuelt, så alle sportsgrene kan dækkes med fitnessuret.

Enkel betjening og hårdt design.

Den enkle menustruktur og styringen via de fire knapper i høj kvalitet i rustfrit stål gør betjeningen af iD.FREE meget enkel. På trods af det slanke, lette design er det udendørs ur meget hårdt, og takket være sin 5 ATM-vandmodstand er den ideel til svømning. Derudover imponerer iD.FREE med materialer af høj kvalitet og en farverig, udskiftelig silikone håndledsrem.

SnapOn Bike Mount.

Specielt nyttigt for cyklister er SnapOn Bike Mount, et smart styrestang. Denne gadget gør det muligt for iD.FREE hurtigt og nemt at montere på styret og dermed holde øje med alle vigtige værdier under cykling.

Navigation på håndleddet.

ID.FREE navigerer atleterne via spornavigation og den populære vandre- og cykelrute-app fra komoot. Spor kan indlæses på GPS-uret som sædvanligt via DATA CENTER eller SIGMA LINK-appen. Når du navigerer via komoot, vises retningsvejledningen direkte på uret, mens smarttelefonen kan forblive i din lomme.

Bevægelse med sjov: exergames.

For at integrere motion og sjov i hverdagen inkluderer iD.FREE fire forskellige træningsspil, kort kaldet exergames. De forskellige spil er beregnet til at stimulere fysisk aktivitet og kan være et godt supplement til anden træning. Et specielt højdepunkt her er det direkte link til Geocaching.com, så du er optimalt udstyret med det udendørs ur til den næste GPS-skattejagt.

Smart Light & Crash Alert.

ID.FREE giver unikke funktioner til en speciel sportsoplevelse. Fitness-lysets Smart Light er en innovativ måde at forenkle træningsoplevelsen i alle sportsgrene ved at tilvejebringe ljussignaler, der understøtter målzone-træning og viser retningsvise retningslinjer såvel som smarte meddelelser. Crash Alert øger sikkerheden under træningen, for i tilfælde af et fald informeres nødkontakten via SMS.

SIGMA LINK app & DATA CENTER.

Med USB-interface og Bluetooth Smart kommunikerer iD.FREE hurtigt og nemt med pc og smartphone. SIGMA-softwareverdenen med DATA CENTER og LINK-appen er gratis tilgængelig for at konfigurere træningsvisninger samt til den professionelle evaluering og analyse af dataene.

Funktioner:

7 sportsprofiler.

GPS.

Smart lys.

Alarmsammenbrud.

Spor og komoot navigation.

Målzone træning.

6 træningsvisninger med op til 3 værdier.

Nuværende / Gennemsnitlig / Maks. hjerterytme.

Barometrisk højdemåling.

Vejrtrend.

Personligt bedst.

Tilslutning til eksterne sensorer via Bluetooth Smart og ANT + (krævet kompatibel brystrem).

Smart underretninger.

Aktivitetssporing inklusive søvnanalyse.

Spor og komoot navigation.

.FIT-filformat.

Detaljeret træningsvurdering via LINK App og DATA CENTER.

Exergames inklusive geocaching.

Display i høj opløsning.

Vandtæt til 5 ATM.

Puls baseret puls.

SnapOn Bike Mount.

Mineralglas display.

Genopladeligt batteri.

Udskiftelig silikone håndledsrem.

3 urflader.

Emballage og dele:

Leveringsomfang: iD.FREE, ladekabel & SnapOn Bike Mount.

Tilbehør: R1 BLUE COMFORTEX + tekstilbrystbånd inklusive R1 Blue-sender og R2 DUO COMBO-hastighed og kadence-sender.


Hvis du er på udkig efter Sigma iD Free, er heldet med dig. I vores ski butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal snowinn butik. Skynd dig, bestil dine Elektronik med det samme. snowinn tilbyder et kæmpe udvalg i Ure, til alt slags sport. Vores Ure er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hurtig levering. kompatibelt produkt

-

Se reagere på mine behov som mellemidrætsudøver og multisport. Vi tæmmer roligt!

Godt produkt, men appen svigter mig

-

God kvalitet. Men appen fungerer ikke med Sony L3, jeg har været nødt til at bruge Sony Z-output, anden stor præcision, enkelhed og håndtering. Hilsen.

Kompatible genstande

-

Jeg vil gerne have en pulsmåler med det så godt som en kadensmåler er mulig, og hvor meget vil det være? Med venlig hilsen

vore eksperters svar

Hej, ja det kan parres med en pulsmåler og også med en kadenssensor.
Hilsen.

Komplet multisportur

-

Jeg ledte efter et ur for at blive bundet af løb og vandreture. Og jeg synes, værdien for pengene for denne er god. Jeg har konfigureret alt fra mobilappen, alle skærme og grafik, og det går meget godt. Jeg tager pulseringerne med et brystbånd, som de gav mig, jeg synes, det er kompatibelt med nogen af de nye, fordi jeg synes, at gåtur faktisk er nødvendig, men løb, hvis du ikke bærer det meget tæt til håndleddet, ikke så meget ( Jeg tror, ligesom andre mærker, den samme ting sker). Jeg har også testet og konfigureret det til vandreture, og i sidste weekend prøvede jeg det på en kort rute tæt på hjemmet, jeg indlæste sporet og at følge det er meget let, og det hjælper dig ... hvis du kommer væk advarer det dig hurtigt. Jeg blev også overrasket over en ting: Jeg havde en let snuble gå (ikke en ridse) og uret opdagede det hurtigt ... det begyndte at vibrere, og jeg forstod ikke noget, og da jeg kiggede på skærmen sagde det, er du okay? ... Jeg måtte sige ja, for hvis jeg ikke hurtigt underrettede mine kontakter via SMS. Jeg blev overrasket over den følsomhed, den har, det går virkelig meget godt. Jeg tror, det er en funktion designet til cyklister, men jeg kan forsikre Dem om, at den fungerer til enhver aktivitet, meget godt. Og det kan være virkelig nyttigt, hvis du går alene og har brug for hjælp.

Stor

-

MEGET GOD LEVERING MEGET GODT PRODUKT LETT AT HÅNDTERE GODT FORHOLDSOMRÅDE FORDELE ANBEFALING

At anbefale

-

Hvis du har foretaget alle indstillingerne mellem uret og computeren, går alt godt. Batteriets levetid er længere end forventet, så også positiv. Men hvad vi bemærkede, er, at pulsmåleren ikke altid kan være korrekt. fx gå fladt på den 180 - stejle op ad bakke derefter 165? og højdemåleren måler afstandene korrekt, men hvis den er indstillet til den rigtige højde, er den nogle steder ikke helt korrekt. Pris-ydelsesforholdet er imidlertid stort, og du kan se alle oplysninger på computeren. Kan anbefales.

Godt forhold mellem omkostningsfordele

-

Produktnav, det eneste, men det er højden, da det ved aktivering af GPS viser 200 MTS under den normale værdi. hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk