`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed
  • Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Produktbeskrivelse Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

2557 g @ 175 uden binding

3667g @ 175 w / binding

UPS HANDEL

Performance race teknologi og progressiv radius gør det muligt for lidenskabelige skiløbere at vælge deres turform og hastighed.

UPS FORBRUGER

Gratis at gå hurtigt.

NØGLE FORBRUGERFORDELE

Optimeret længde valg

Maksimal præcision, stabilitet og kantgreb

Ski til sne kontakt

ARGUMENT

Vælg din længde baseret på den radius, du vil lave.

Sandwichkonstruktion med Powerline-teknologi leverer greb, kraft og stabilitet til enhver hastighed.

Sidewall konstruktion med powerline sikrer en stabil kørsel med enhver hastighed.

STØRRELSER

157/165/170/175/180

SIDECUT 120/71/99 (170cm)

RADIUS 11/13/15/17/19

BINDING OPTION / SYSTEM

Z12 Hastighed / hastighed

KONSTRUKTION

Fuld Sandwich Sideveje / Progressiv Radius Dimensionering / Fuld Træ S Kerne / POWERLINE Titanium

ROCKER

Carve Rocker

FORSTÆRKNING

Double Ti Laminat

SÆRLIGE FUNKTIONER

Factory Tune / PULSE PAD / Semi tvillinghale

TopSheet

Blank


Udforsk alle Ski udstyr varer, som du kan finde hos snowinn, det kunne være Salomon X-RACE SW+Z12 Speed. køb dine nu Salomon X-RACE SW+Z12 Speed og spar penge på Ski produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Salomon, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Salomon X-RACE SW+Z12 Speed. Hos ski? Tak til snowinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Ski udstyr, til alt tænkelig sport.

Funktioner Salomon X-RACE SW+Z12 Speed

Køn
Alder
Færdighedsniveau
Anbefalet brug
Skipakke
Rockertype
Bredde på bredt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (51)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Enestående!

-

Fantastisk produkt og præcis og rettidig forsendelse

Ski salomon xrace sw

-

Stort produkt, ankom til tiden. Den bedste pris fundet. Det er det andet par, jeg køber

Lina

-

Køb to par ski, min mand og jeg er meget tilfredse med dem, meget gode følelser, men jeg må sige, at leveringstjenesten (dødelig) skulle ankomme i 3/4 dage, og det tog som 15 dage (en katastrofe i det aspekt) og desuden fortalte de mig kun, at de var i afsendelsesfasen, og du kan ikke tale med dem over telefonen - men skiløb er 10.

Salomon x-race sw (157) hurtig og sjov

-

Hurtig og meget hurtig skiløb til halvhastighedssvingninger, den har også en korrekt adfærd i lave hastigheder, uden at det er nødvendigt at gøre en stor indsats. Selvom den korte længde (version 157 cm) er meget stabil i schuss, meget bedre end forventet. Uovervindelig pris og levering meget hurtigt og uden problemer. Meget tilfreds med købet!

Fremragende køb

-

Jeg er meget glad for ski og med snowinn. De har været hurtige i leveringen, og indpakningen og beskyttelsen var perfekt. Desuden havde jeg bestilt dem personligt, så de kom med de fikseringer, der allerede var installeret og gradueret til min bagage. I mit tilfælde måler jeg 1,80 cm, og selv om jeg i første omgang tænkte på at tage 170 ski, valgte jeg endelig 165 for at have en radius på 13 og give mig mere spil og jeg synes mere sjov og alsidig. Jeg havde tidligere købt produkter på denne side og Jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Fremragende værdi for pengene, især når du finder tilbud, hvordan det er.

Perfekte ski

-

Jeg købte dette par ski (Salomon X-Race SW 157cm) under en kampagne, godt over 60% af listeprisen, et godt køb! Skiene kom kun 3 dage fra ordren, lukket i en kasse og i perfekt stand, har stadig den beskyttende plastikfilm. Bindingerne er ankommet allerede monteret på ski og perfekt justeret i henhold til angivelserne i ordren. Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at prøve dem, men for nu kan jeg kalde mig glad for hele købsprocessen, superconsigliato og pålidelig sælger (for mig var det første køb)

Fremragende tidlig leveringskurs

-

God pris, selvom sidste års model, jeg prøver det om et par dage.

Stor

-

Super glad for mit køb, ski meget smuk, som i beskrivelsen, leveringstid respekteret, god kommunikation. Alvorlig hjemmeside

Rekomemenderar

-

Godt produkt, god pris og levering.

Leverandøren er ikke professionel

-

Produktet var meget godt pakket og ankom til tiden. Fastgørelserne blev perfekt justeret i overensstemmelse med mine egenskaber. Leverandøren GLS havde imidlertid ikke problemer med at banke på min dør for at levere pakken og besluttede at gå direkte til relæpunkt, mens jeg var hjemme hos mig. Dette er det eneste negative punkt på denne kommando.

Et godt køb

-

Da jeg så tilbudet, tøvede jeg ikke med at drage fordel af det, og nu hvor jeg har skilt flere dage med dem, kan jeg ikke være mere tilfreds. Jeg købte dem i 170cm, hvilket betyder en drejningsradius på 15m. En stabil ski, når hastigheden stiger, og selvom den er stiv, viser den ikke som en nervøs ski. Et godt valg til avancerede eller endda mellemliggende skiløbere ivrig efter at forbedre.

Perfekt

-

Forsendelsen blev forsinket et par dage, men materialet og den perfekte emballage. Jeg anbefaler dem for deres kvalitet / pris.

Meget tilfreds

-

Hurtig levering til Østrig. Stort produkt. Meget god pris. Meget godt pakket. Sørg for at shoppe på denne butik igen!

Jeg anbefaler

-

Fuld 10 shopping. Betalingstransaktion ok, hurtig og lovet levering samt ski var okay og godt pakket.

Super

-

Store ski til en utrolig pris! Jeg er meget tilfreds!

T

-

Levering på dato, perfekt emballage, SKI til en super pris. Jeg anbefaler dette websted til alle, jeg vil stadig købe

Great ski, leveret til tiden.

-

Produktet er som beskrevet, i perfekt stand og meget godt sikret til transport. God service!

Meget tilfreds

-

Utrolig pris, rabatten er reel og prisen er den laveste (meget) du kan finde online. Nogle tøven i ekspeditionen, men så snart de forlod de ankom i et blunk! Altid tilfreds

Gabrielecabiati@libero.it

-

Produceret til en fantastisk pris, fragt og perfekte tider. Pålidelig sælger ikke noget problem i de forskellige indkøb foretaget

Meget tilfreds

-

Så jeg er meget tilfreds med købet. Forsendelse tog 3 dage længere, men var stadig ok for afstanden. Først var jeg skeptisk, men alt gik til det positive, skiene blev pakket meget godt og sikkert. Jeg kan ikke sige meget om ski, jeg kørte det en gang. Jeg er meget tilfreds med det kører meget stille og ved høje hastigheder begynder han ikke at fladre.

Fremragende køb

-

Jeg købte ski til en utrolig pris. Emballagen var perfekt, den forsinkede levering på 4/5 dage, hvorimod jeg trods punktlige forsikringer ikke kunne forstå, hvor ordren var. Jeg prøver stadig ikke ski, så jeg kan ikke kommentere produktet. Jeg ville gerne have et forslag også til køb af pinde.

Salomon x-race / levering schweiz

-

Jeg er meget tilfreds. Levering til Schweiz inden for 6 arbejdsdage. Super ski til en uovertruffen pris.

Køb skis

-

Jeg er tilfreds med det købte køb. Nogle ski med en meget god pris / kvalitet ratio. Ordren blev forsinket lidt, men jeg blev altid informeret om sin status. Jeg sendte en besked og beder om oplysninger og fik et næsten øjeblikkeligt svar. Alt er ankommet i god stand og med den korrekte konfiguration af fastgørelserne.

Gennemgang

-

Fantastisk produkt Hurtig levering

Meget godt

-

Skiene er rigtig smukke og for den pris, de koster (halvdelen af de andre steder) er det værd at give en gave, levering er forlænget et par dage, men jeg kan ikke sige noget, og jeg vil lave nye indkøb med denne gruppe

Gennemgang

-

Fremragende sporski. Hurtig levering. Claudio

Rådgivning vedrører som ski

-

Kære Jeg er en kvinde på 25 år med en længde på 168 og en vægt på 56 kg. Jeg har været på ski i 10 år og er avanceret og kan lide at stå på ski med høj hastighed fra alle skråninger. Jeg leder efter en ski, der passer mig godt, men ikke for dyrt max. 300. Hvilke ski (r) rådgiver du mig? Hør fra dig.

vore eksperters svar

Hej,
Salomon X-RACE SW + Z12 Hastigheden er god til at stå på ski, den har dobbelt titanalag, så det giver dig selvtillid under omdrejningstallet.
Hilsen

Storslået kvalitet / prisforhold

-

Det er en ski af god kvalitet til en uovertruffen pris. De fordele, du giver mig, er fantastiske. Jeg er meget glad

Anbefaling

-

Jeg er en mellem avanceret skiløber på udkig efter en ski for at få præstationer på banen for både korte drejninger og lidt bredere drejninger, der er sjove at bruge. Jeg spekulerede på, om denne ski er fleksibel, eller hvis det er højt niveau, er det måske for stift, og det tager meget styrke at drage fordel af det. Tak og venlig hilsen!

vore eksperters svar

Hej,

Salomon X-RACE SW + Z12 Speed leveres med dobbelt Titanal-lag, så du skal være i stand til at stå på ski hele dagen med dem.

Vi foreslår, https://www.snowinn.com/ski-store/salomon-x-max-x12-z12-walk/136938142/p, det har et titanal lag, så de er meget sjovere.

Hilsen

Salomon x race 170

-

Meget hurtig fragt og perfekt pakket, meget smukke ski og i perfekt stand. Meget tilfreds.

For nylig købt

-

Jeg anbefaler at købe på dette websted .. Punktlighed og alvor .. Perfekt emballage ..

Salomon x-race sw + z12 hastighed

-

Køb skiene i løbet af juleferien til Kings gave, de ankom en uge senere end forventet. Jeg tror, at forsinkelsen var fra transportselskabet, men opfølgningen med Snowinn var ikke til min smag. De gav mig ikke data for at finde ordren. Skis og super fixings, giver jeg dem en 10.

Gennemgang

-

fantastisk produkt til en god pris punktlig forsendelse jeg er tilfreds.

Salomon x-race bk + z12

-

Top værdi for pengene! Levering og håndtering meget god. Indbinding monteret og justeret til mine specifikationer! Perfekt service!

Salomon x-race 2017/2018

-

Top værdi for pengene! Levering og håndtering meget god. Ski meget revving og glat kører ved højere hastigheder. Pris uovervindelig!

Perfekt

-

Helt perfekt, et produkt af høj kvalitet! Levering på forhånd trods afstanden af butikken anbefales stærkt.

Skis anbefales

-

Han anbefaler ski, de er meget stabile og du kan udvikle høj hastighed på dem. God pris, hurtig levering, god pakket.

Hidtil så godt

-

Pakken er endnu ikke ankommet, men med hensyn til køb, forsendelse og hastighed af svar på mine anmodninger okay. Hvis pakken ankommer til tiden og på plads, vil jeg sige, at vi er perfekte!

Ski salomon x race sw

-

Jeg vedlægger i en sætning, DEN ALLE PERFEKTE. Jeg anbefaler stærkt

Meget seriøst firma

-

Jeg vedlægger i et enkelt ord PERFEKT. Jeg anbefaler stærkt

Godt køb

-

De er kommet til mig godt, det eneste der kunne klage er om indpakningen, men godt, de er ankommet uden nogen kløft og tandolo en eia efter den forventede ting.

Hvad vil du have mere?

-

Fremragende køb. Forsendelse indtastes de tider, der kommunikeres, angreb reguleret som sagt, perfekt produkt. God pris. Virkelig tilfreds!

X race 157

-

High range ski til en fantastisk pris !!

Salomon sl 165 cm

-

Super hurtig levering og et topprodukt til en fantastisk pris ... Skien er allerede testet. Skien er en galskab, super glat kører med høj hastighed og meget revving ... En tilfreds kunde .. Vil helt sikkert bestille igen .. MfgB

Great ski

-

God skiløb til en uovertruffen pris. Hvis du ikke har noget imod at farven 2019 er anderledes, skal du ringe til dem.

Salomon x-race sw 170

-

Forsendelsen ankom meget hurtigt og perfekt pakket. Skiene kom uden de fikserede monteringer, som jeg ikke kunne lide, da de skulle komme monteret og reguleret efter mine egenskaber, men til sidst så jeg, at forsamlingen var meget enkel, og jeg kunne montere dem selv. Ellers gode ski til en uovertruffen pris ... forbliver kun til premiere.

Model år?

-

Salomon x-race bk + z12: Euro 319.-Hvilken model år / sæson? 2017/18?

vore eksperters svar

Hej,

at ski er FW 2017/18

Hilsen

Salomon x-race sw

-

Varer i overensstemmelse med beskrivelsen, alt i perfekt stand, meget godt sikret til transport. Jeg vil anbefale.

Ski

-

Køb nogle Salomon ski med en utrolig rabat, fragt var meget hurtigt, absolut et køb på 10.

Skiløb

-

ordre ankom i perfekt emballage i tider lidt over løfterne, men vi var i august.

100% anbefales

-

Stor værdi for pengene, især for prisen. 40% billigere end andre hjemmesider. Derudover var leverancen hurtig og uden bekymringer. Jeg glæder mig til den nye sne sæson til premiere!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk