`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk
  • Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Produktbeskrivelse Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Salomon X MAX X12 blev designet med kun to ting i tankerne: kraft og præcision på pisten. Disse professionelle ski er ikke for svage i hjertet, heller ikke for dem der kan lide en let tur. Disse ski er til dem, der er på udkig efter en måde at bringe deres skiløb til næste niveau med toppen af linjeudstyret.


X MAX X12 indeholder en hel woodcore, der giver bedre præcision, når du drejer, samtidig med at der ydes stor vibrationsdæmpning og stabilitet. Sandwichkonstruktionen med ABS og Pulse Pad giver også mulighed for at tilbyde en ski, der har stor greb på piste sne.


Denne model har også en titaniumramme i mellemlængde, der tynder ud, når den når spidsen og halen, som kombineret med kulstof omdanner til både kraft og lethed. Dette gør Salomon X MAX X12 ideel til dem, der kan lide at opretholde høje hastigheder over længere perioder.


Sammenfattende, hvis en følelse af hurtighed og beherskelse, når du kører ned stejle polerede skråninger, er hvad du leder efter, når du går på ski, så vil Salomon X MAX X12 tilfredsstille den indre racer i dig.

Specifikationer:

Indbindingsmulighed / System: Z12 Walk | Flextrak

Konstruktion & Kerne: Oversize Active Kontakt Sideveje | Progressiv Radiallimering | Woodcore | Powerframe Ti

Rocker: Carve Rocker

Specifikke egenskaber: PULSE PAD | Semi twin tail

Topark: TPU Struktureret

Udlejning: Tipbeskytter | Tail Protector

System: Ja

Talje Bredde (mm): 71 75

Øvelse: Piste

Piste: 6/6

Pulver: 1/6

Skier niveau: 5/6

SIDECUT 120/73/103 (165cm)


Lige nu har vi tilbud på Salomon X-MAX X12+Z12 Walk. Kig ind i vores online ski butik, hos snowinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste ski udstyr. Vi har også varer som ski, og alt det gode fra Salomon, til de bedste priser.

Funktioner Salomon X-MAX X12+Z12 Walk

Køn
Alder
Færdighedsniveau
Anbefalet brug
Skipakke
Rockertype
Bredde på bredt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (62)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tvivl

-

Meget godt, jeg er interesseret i at gøre mit første køb online vedrørende ski materiale og jeg tvivler på visse ting. Når vi taler om størrelse har du kun 2 muligheder 169 og 176 Jeg tøver, fordi jeg på ingen tid blev spurgt om min højde og så ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal vælge. Det ville være en stor hjælp for mig at løse dette spørgsmål for at vælge godt og foretage flere indkøb online. Tak

Ordren ankom perfekt

-

Mange tak for et fantastisk arbejde, de fikseringer som jeg spurgte dig i en besked, de kom perfekt justeret til den støvle, jeg fortalte dig, og skiene i perfekt stand. Et fantastisk arbejde, tak

God levering

-

Bestil leveret til tiden. De er kommet perfekt pakket. Godt køb for prisen, det er kun for at bevise dem næste sæson! hilsen

Salomon x-max x12 + z12 gange

-

Produktet meget velpakket kom på mindre end en uge. anbefale

Meget godt websted

-

Bestilling modtaget hurtigt, skibog pakket med fastgørelsesregel efter skostørrelse og vægt på skiløberen giver ved bestilling. Jeg vil komme tilbage til dette websted til andre køb

Fantastisk produkt og service

-

Jeg bor i Storbritannien. Dette var anden gang, jeg havde købt hos SnowInn, den første var 3 år siden for en ski jakke. Jeg bestilte Salomon X-Max 12 ski med Z12 Walk bindinger kort før min ferie. De ankom til den dag, der blev rådgivet, selvom det britiske leveringsselskab simpelthen forlod pakken udenfor vores hoveddør uden at få en underskrift (SnowInn noterer sig). Skiene blev pakket i deres originale Salomon-kasse og emballage. De var ikke blevet oprettet af SnowInn. Men det var let at gøre ved at henvise til Salomons værkstedsguide, der er tilgængelig, men tog lidt efter at søge online. Det kan være en god idé for SnowInn at give et link til dette eller offentliggøre det relevante uddrag af det. Opsætning til bootlængde var let. Jeg kendte mine DIN-indstillinger fra mange år på ski, og disse skal justeres i hæl og tå som i Salomon-guiden, og sørg for, at fjederindstillingerne er korrekte. Hvis du ikke er sikker på dette, skal du få dem til at oprette professionelt. Hvis du har 'konventionelle' alpine ski støvler, skal du ikke bekymre dig, det er ikke nødvendigt at justere i GripWalk-kompatible bindinger, brug bare dem som normalt. 3 dage senere var jeg i Tignes. Jeg kan kun sige det for mig, skiene er strålende. De er optimeret til on-piste skiløb, som passer mig. Jeg er høj og ret tung, skiene løber godt og hurtigt underfoot og dreje er let. Jeg er meget tilfreds med ski og bindinger og med SnowInn.

God adresse

-

Første ordre modtog hurtigt, materiale velpakket, uovertruffen pris. Jeg placerer en anden ordre i dag for andre mærkevarer.

Perfekt service.

-

Godt arrangeret, hurtig levering, konkurrencedygtig pris. Pålidelig sælger.

Perfekt service

-

ved levering så jeg, at jeg havde bestilt den forkerte størrelse. Når jeg spurgte serviceskranken, fik jeg altid svar inden for en halv time. Så en perfekt service for mig. Jeg bestiller helt sikkert tilbage her.

Fantastisk skiløb

-

alt perfekt

Fantastisk produkt, utilstrækkelig service

-

Produktet afspejler forventningerne og blev pakket korrekt. Trods reguleringstilbuddet var produktet ikke reguleret. Jeg forsøgte at kontakte leverandøren ved at kommunikere disservice via chat, før jeg ikke modtog relevante detaljerede spørgsmål, og så har samtalepartneren i chat afbrudt uden at give mig et minimalt tilfredsstillende svar

Meget tilfreds med min ordre ...

-

Jeg er meget tilfreds med snowinn. Prisen er god, behandlingstiden øverst. Skis synes at være af god kvalitet og kvalitet. Det er fortsat at teste dem. Kun negativ: Jeg har ikke formået at slutte sig til saven eller have svar på mine kommandoer inden for 15 dage ...

Meget tilfreds med mit køb !!!

-

Jeg er meget tilfreds med mit køb. Prisen er øverst og kvaliteten ser ud til at gå. Produktet ankom inden for de annoncerede frister. Jeg skal bare prøve det nu.

Fremragende

-

Fremragende produkt, Leveringstid respekteret, Fastgørelser justeret med de overførte oplysninger, Websted, der anbefales

Salomon x-max x12

-

Skis ankom inden for den fastsatte periode. Godt pakket, ingen skade. Hvad angår skiene selv, har jeg blandede følelser. Det er svært at køre dem. du er nødt til at lægge en vis styrke for at stabilisere dem. Ikke et ridsikkert grafisk design - ingen ordentlig belægning. Du kan opnå ganske høj hastighed på dem uden pres på den rigtige teknik. Skis til avancerede skiløbere.

Perfekt

-

Skiene ankom i perfekt stand og på den forventede dag. Meget godt køb alt perfekt Snowinn er uden tvivl det bedste.

Stort produkt

-

Perfekt produkt ankom i 3 dage.

Fremragende ski

-

Leveres hurtigt. Er top skis til den avancerede skiløber. Kraftig kantændring og stabil ved høj hastighed. Anbefales til skiløjper

Great

-

Modtaget velpakket pakke og på skema. Nu skal jeg bare teste det.

Godt produkt

-

Godt produkt og værdi for pengene. Ordren ankom med en forsinkelse på flere dage. Godt pakket. Allerede testet på spor, og de går meget godt.

Fremragende service og produkt

-

Ankom i meget kort tid. Fremragende produkt til en yderst konkurrencedygtig pris

Godt produkt

-

Skiene er gode, meget gode produkter og leveret før tiden

Hvordan blev skiene ikke reguleret som en lidelse?

-

skiene er perfekte den bedste pris de uregulerede angreb kun fejl

Kurve radius

-

Kan du venligst fortælle mig kurveradius for 162 og 169 cm? Jeg er 174 cm høj, som anbefaler du? tak

vore eksperters svar

Hej,

Salomon X-MAX X12 + Z12 Walk sidecut:

155 cm 120-73-106
162 cm 120-73-104
169 cm 120-73-102
176 cm 120-73-100

Hilsen

Leveringsdato opfyldt

-

Min Salomon X-Max X12 leveret til tiden.

Great

-

Fremragende skiløb, stabil og præcis, leveret på skema, uovertruffen pris. Tilfreds.

Meget godt produkt

-

Meget godt produkt ... til denne pris .... anbefale.

Meget tilfreds

-

De ankom til dato og perfekt pakket, gode ski til en formidabel pris. Meget tilfreds

Super ski - god deal

-

Simpelthen godt! Skien er top, levering til tiden og leveret i en godt pakket tilstand. Anytime igen !!!

Salomon x-max x 12 + z12

-

Tutto perfetto, gestione ordine, tracciatura ordine, consegna il giorno previsto, imballo integro, prodotto kom da descrizione sul sito complimenti!

Godt køb

-

Gode ski til en uovertruffen pris og levering skete på bare 5 dage, alt perfekt

Støvler

-

Skiene er kompatible med disse Salomon X Max Sport støvler, som er på din side ???

vore eksperters svar

Hej,

Salomon X Max Sport er kompatibel med Salomon X-MAX X12 + Z12 Walk

Hilsen

Salomon x12

-

Ankom nogle dage for sent på køreplanen, skisene præsenteres i en fremragende, reguleret og målt i henhold til angivelserne. Jeg kan ikke vente med at prøve dem.

Salomon x-max

-

Bare fantastisk (service, pris, punktlig levering).

Kompatibilitet med støvler

-

Disse ski er kompatible med freeride støvler Solomon qst pro 100 tr? Tak

vore eksperters svar

Hej,

Salomon Z12 Walk er ISO 9462 bindinger er beregnet til brug med ISO 5355 støvler og
Grip Walk markerede støvler

Ikke kompatibel med ISO 9523-kompatible WTR / WTR + støvler

Hilsen

Alt perfekt!

-

Pakken ankom om to dage. Jeg var lidt bekymret, men skiene ankom pakket perfekt og med hele pakken. Jeg kan ikke vente med at prøve dem, men evalueringen på sælgeren er helt sikkert fremragende!

Perfekt

-

Skis modtaget 3 dage efter ordren i perfekt stand, endnu ikke prøvet. Pris tåle alle konkurrencer. Z12 fixering er en helt normal fixering.

Salomon x max x12

-

Fremragende produkt, ankommet til tiden. Uovervindelig kvalitetspris.

Salomon xmax x12

-

Stort produkt. Pakket omhyggeligt og ankom til tiden uden bund. Det var første gang jeg købte fra dem, men jeg må sige, at jeg fandt mig meget godt og ikke nægter det ved at redde en båd.

Meget god men krævende

-

Storslåede ski, jeg giver dem ikke 5 stjerner, fordi de kræver i teknik og styrke, men meget godt.

Fuldt tilfreds!

-

Præcis og rettidig forsendelse. Artiklen ankom korrekt og perfekt pakket, med skis adskilt af polystyren shims for at undgå skade på kanterne eller angrebene. Fremragende produkt, der opfylder beskrivelsen. Testaet i dag på sne, skiene er ekstremt håndterbare og stabile med både hård og løs sne. God ledning i stramme radiokurver, der er fremragende i mellemstore, kræver nogle gange korrektion i det brede udvalg. Samlet set er det imidlertid et glimrende værktøj til en mellemliggende skiløber / ekspert til en uovertruffen pris. Fuldt tilfreds med både salgsservice og køb.

Ser frem til at prøve dem

-

Upåklagelig, modtaget om 6 dage, korrigeret emballage, selv om kartonen lidt lidt under transporten. Skis forseglet under plastikfilm. Gave til min søn så i tide -> perfekt Jeg planlægger at lægge en ny ordre. Jeg anbefaler

Alt er perfekt

-

Alt i alt var leveringstiden og ledelsen som de blev tilbudt, og skiene ankom i perfekt stand. Topkvalitetsprodukt til den bedste pris på nettet. Gentag køb uden tvivl i denne butik

Ski

-

Meget gode ski og leveret på det rigtige tidspunkt.

Encantada!

-

Jeg har ikke prøvet dem endnu, men de virker som højkvalitets ski til en god pris. Forsendelsen varede lidt længere for at falde på juledag, men jeg tror, at hvis det ikke havde været for det, ville det have været meget, meget hurtigt. Tak!

Top!

-

Top. Pænt pakket. Konkurrencedygtige priser.

Fremragende!

-

Top ski til en meget konkurrencedygtig pris. Varet på grund af ferien lidt længere før de blev leveret (mere end en uge), men ellers gik alt som håbet.

Skis salomon

-

Leveres på den angivne dato, velpakket og i perfekt stand

Salomon x-max x12 + z12

-

Świetne narty ze świetnymi wiązaniami. idealny stosunek ceny do jakości. szybka przesyłka, perfekcyjnie zapakowany towar. polecam szczerze!

Salomon z12

-

Kære Snowinn-kollega, mine X-Max pro 120 ski støvler er velegnet til Z12 walk bindinger. mvg jan

Kvalitetsprodukt

-

Ski ankom punktlig til julegave. Fremragende produktkvalitet med justerbare vedhæftede dele nemt og fleksibel til mange størrelser. De bliver brugt af min datter, der elsker at have det sjovt på skråningerne udenfor

Salomon x-max x12 + z12 gange

-

Produktet ankom perfekt pakket med et par dage forsinkelse. Det er kun for at prøve det ...

Kvalitet og service

-

Godt materiale og fremragende service.

Perfekt hidtil

-

Fik skiisterne, og de er virkelig flotte og passer perfekt til mine støvler. Det eneste var, at vægten ikke var prædefineret. Ville være godt, hvis det skulle mærkes på en eller anden måde. Ser frem til at få lidt sne nu for at teste dem.

Fremragende køb

-

Respekterede leveringstider, perfekt emballage, meget konkurrencedygtig pris. Alt det, der er tilbage, er den praktiske prøve på banen.

Forskel angreb z 12 / xt 12

-

Hvad er forskellen mellem disse ski? Salomon x max x12 z12 tidligere max x12 xt 12. Tak

vore eksperters svar

Hej,

Z12 Walk binding er kompatibel med ISO 5355 og Gripwalk ski støvler, mens XT 12 bindinger kun er til ISO 5355 ski støvler.

Hilsen

Ottimk

-

Godt produkt, hurtig levering, fremragende emballage. Synd jeg betalte mere i løbet af Blackfriday end nu. Dopp en uge 10% mindre, det er ikke rart !!

Z12 walk fasteners

-

De fikseringer, der følger med disse X-Max X12, er Z12 Walk. Er de alpine ski bindinger? Jeg forvirrer "walk", det vil ikke være cruise type fixings, right?

vore eksperters svar

Hej,

Z12 Walk, er skibindring designet til specifikt at rumme GripWalk rockeredsålen ved tåforbindelsen.

Der er ikke noget om bjergbestigning

Hilsen

Salomon x-max x12

-

Perfekt pakket, opfylder beskrivelsen af ​​produktet, selv om forsendelsen er forsinket nogle dage

Gianni 11/30/2018

-

Fremragende produktlevering som forventet professionel sælger.

Gennemgang

-

Ankom perfekt pakket ser meget godt ud, alt falder sammen med beskrivelserne på stedet, respekterede leveringstider, jeg kan ikke vente med at prøve det på sneen.

Stort produkt

-

Perfekt produkt, helt sammenfaldende med beskrivelsen, der leveres og ankom hurtigt og perfekt pakket i sin kasse

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk