`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set
  • Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set

Produktbeskrivelse Salomon Active Skin 8 Set

Salomon Active Skin 8 Set vest leverer alle elementer, rum og komplementer, der er nødvendige for at bære kravene til din udflugt på bjerget i en dag.

På det forreste område inkluderer denne hydratiseringsvest to bløde trommer, der er placeret under brystet i tilfælde af kvinder for at undgå pres. Disse tromler på 500 ml er inkluderet og medbringer halm for at gøre det mere behageligt at drikke vand.

Motion Fit-mønsteret tillader let bevægelse takket være elasticiteten, og Sensifit-systemet letter den tilpassede pasform og forhindrer rebound og bevægelse under vandreturen. Denne trekking rygsæk er designet med Quick Link-strukturen , hvis brystbånd justeres selv undervejs.

Det har et termisk dæksel , er kompatibelt med fugtposer og har flere lommer og rum, der er let tilgængelige, så du kan tage dine genstande inklusive uden at stoppe turen. Desuden har den forskellige metoder til at bære pinde og andet bjergbestigning tilbehør .

Inspireret af professionelle atleter giver ACTIVE SKIN 8 SET let hydrering og mere bevægelsesfrihed med bløde stoffer, et let lukningssystem og tilgængelig opbevaring.


Funktioner:

Komfort og stabilitet: Vesten er designet med bløde stoffer og et let elastisk lukningssystem for ekstra komfort, uanset hvor intens du træner eller løber.
Hurtig adgang til hydrering: Med to 500 ml bløde kolber, der er lette at gribe, kan du nemt drikke ved det første tegn på tørst. Den store lomme giver dig hurtig adgang til dine energigeler.
Enkelhed: Fokus på det væsentlige (hydrering og opbevaring), denne vest vil hjælpe med at forenkle dit løb, så du kan koncentrere dig om den næste sti.


Specifikationer:

Sammensætning: Foring: 100% polyamid; Kropsindsats: 88% polyamid, 12% elastan; Krop: 100% polyamid; Bagkrop: 100% polyester; Bagpåindsats: 89% polyamid, 11% elastan
Vægt: 8,0 gr


Teknologi:

Sensifit:
´´Stabilitet / bevægelsesfrihed Konstruktionen bruger stretch, åndbart stof, der er tilpasset kroppen, og lette justeringer for pasform og stabilitet. Pakken hopper ikke, men tillader behagelig vejrtrækning. ''

Hurtigt link:
Denne innovative brystbåndskonstruktion giver dig mulighed for at justere og tilslutte din pakke hurtigt, selv når du er på farten. Den elastiske stropp tillader også let vejrtrækning under intens aktivitet.

Bløde kolber inkluderet * 2 (500 ml / 17 oz):
Ny hydratiseringsløsning med frontadgang.


Omsorg:

Må ikke bleges
Rengør ikke
Stryg ikke
Ikke tørretumbles
Håndvask kold (30 ° C)




Vores Salomon Active Skin 8 Set er med garanti de originale Salomon. Hvis du handler hos ski, vil du modtage dine Salomon Active Skin 8 Set, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 67.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Salomon Active Skin 8 Set

Kundeanmeldelser og spørgsmål (17)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Salomon hud 8

-

God rygsæk som beskrevet, god støtte under løb og meget elastisk uden at forlade gnagsår.

Multifunktionel

-

Komfortabel til hydrering og nok plads til den essentielle, gode kvalitet. Det kører ikke.

Salomon aktiv hud 8

-

Hele meget hurtig proces, efter to dage havde jeg rygsækken derhjemme. Rygsæk, ligesom den, der er beskrevet på hjemmesiden, meget god kvalitet, jeg ser frem til at prøve det.

Kom tidligere end forventet

-

Jeg var bekymret, fordi andre folks anmeldelser syntes at aldrig modtage varen, men den ankom sikkert om et par uger. Hvis du ikke behøver at få det med det samme, er det billigt og anbefalet.

Fantastiske

-

Fantastisk produkt og ankom i god tid, især under det nuværende klima.

Godt udstyr

-

Udstyr til lille format. Dens frontlommer er meget praktiske. Du kan nemt skubbe en telefon ind i den, så den er let at få adgang til. Den forreste lynlåslomme giver dig også mulighed for at smide dine nøgler væk, hvis du er bekymret. Det holder lidt varmt i varmt vejr.Det kan ses afhængigt af sted og sæson

Godt køb

-

Det er ankommet hurtigt på trods af situationen og meget godt pakket. Det opfylder beskrivelsen, jeg er tilfreds med købet. Det er meget behageligt og har en god kapacitet til at bære det, du har brug for.

☆☆☆☆☆

-

Perfekt

Motxilla til træning og afstand

-

Motxilla super lleugera, s´adapta molt bé al cos i amb a bona distribució del pes.

Rygsæk

-

Høj kvalitet og meget behageligt produkt, ankom et par dage for sent, men alt var perfekt

Molt bon producte

-

Molt bon producte, fixeu-vos bé amb la size, però excel·lent qualitat. Forsendelsen vil tage to måneder fra forudgående. Però tot perfecte

Solomon aktiv hud 8 sæt

-

Jeg kunne godt lide produktet, uovertruffen kvalitet. Men jeg savnede et specifikt sted at transportere racerstængerne.

.

-

Bon producte, compleix amb les carecteristiques de la descripció, korrekt præu i servei de rebuda ràpid.

Meget hurtig levering og meget godt produkt

-

Meget hurtig levering og meget godt produkt

Perfekt solomon aktiv hud 8 sæt

-

Dejlig god og ægte comforatble til trailekørsel. Vesten har et større rum, som det var tænkt at bære alt sammen.

Salomon aktiv hud 8 sæt

-

Virkelig et godt produkt til den rigtige pris ..

Alt sammen perfekt

-

Den første rygsæk, jeg har, den er meget behagelig, den gider ikke at løbe.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk