`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Storepad 25L

  • Salewa Storepad 25L
  • Salewa Storepad 25L
  • Salewa Storepad 25L

Salewa Storepad 25L

Produktbeskrivelse Salewa Storepad 25L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Salewa Storepad 25L BP er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasses fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det er holdbart og nemt at medbringe.

Takket være Contact Flow Fit bæresystem og 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tør hele tiden. Også de lette skumskulderstropper og ergonomiske rygpaneler giver maksimal frihed for bevægelser i kroppen. Det indvendige polstrede laptop rum og kontorarrangør har rigelig opbevaringskapacitet. Denne alsidige rygsæk kan også sikre din vognpose.

Det være sig dagligt at pendle eller vandre med masser af plads og lommer, Salewa Storepad 25L BP er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt!

Storepad Bp er en alsidig pakke til vandreture og rejser. De lette skumremmer og ergonomisk bagpanel af dens kontakt Fit Lite Bæresystem Skab til kroppen for en præcis pasform, effektiv belastningsfordeling og god åndbarhed. Bagsiden af ​​pakken har Et cykellys vedhæftet punkt og hjelmfiksering.

Inde er der en polstret bærbar computer og kontor arrangør.

Storepad Bp er også designet til at passe sikkert til din trækvogn.

.Skynd dig at købe Salewa Storepad 25L, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos snowinn kan du også finde Rygsække, eller Tasker og rygsække, vi har det du lige står og mangler. Køb Salewa Storepad 25L og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Rygsække tilbud.

Funktioner Salewa Storepad 25L

Køn
Alder
Rammetype
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor

-

Fremragende rygsæk til dagture. Meget behagelig. Hurtig levering som altid.

Topprodukt, meget højt niveau

-

Salewa skaber en rygsæk, der er egnet til at bære den bærbare computer overalt!

Salewa storepad 25l

-

God rygsæk. Holdbart stof, behageligt. Jeg anbefaler.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk