`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Natural 100% Merino Warm

Odlo Natural 100% Merino Warm

  • Odlo Natural 100% Merino Warm
  • Odlo Natural 100% Merino Warm
  • Odlo Natural 100% Merino Warm

Odlo Natural 100% Merino Warm

Produktbeskrivelse Odlo Natural 100% Merino Warm

Disse baselayer-bukser er udformet med ultra blød 100% Merinould og er dit helt naturlige valg for fremragende komfort og teknisk ydeevne denne vinter. Superglat på huden 17,5 Micron Merino uld, markedets fineste kvalitet, giver uovertruffen ved siden af hudens blødhed og naturlig lugtkontrol, der holder dig lugtende frisk - selv efter en hel dag på bjerget. Formtilpasset, atletisk snit ånder og strækker sig som en anden hud, hvilket giver dig ubegrænset bevægelsesfrihed. I mellemtiden hjælper uld's fremragende naturlige termoregulering med at holde dig kølig, når din krop arbejder hårdt og varmt, når det er koldt.

Funktioner:

Naturlig kropstemperaturstyring

Naturlig anti lugtkontrol

Specifikationer:

100% jomfruuld (Merino)

teknologier:

Varm:

Meget funktionelt sportsbeklædning med fremragende termisk isolering, der holder kroppen varm, når det er koldt udenfor. Med stoffets effektive fugttransporterende egenskaber holdes huden tør og varm. Varm termisk kvalitet er ideel til alle vinteraktiviteter.

Oeko tex:

ODLOs funktionsundertøj bærer Oeko Tex®-mærket “Tillid til tekstiler”, der bekræfter tekstiler, der er testet for skadelige stoffer i overensstemmelse med Oek Tex Standard 100. Vores produkt opfylder de nuværende menneskelige økologiske krav: ingen kræftfremkaldende ingredienser, ingen formaldehyd, fri af allergi forårsager farvestoffer, hudvenlig pH-værdi.

Omsorg:

Maskinvask kold [30 °]

Må ikke bleges

Ikke tørretumbles

Jern lav varme

Rengør ikke


Er du interesseret i Odlo Natural 100% Merino Warm? Så skynd dig ind til snowinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Odlo Natural 100% Merino Warm. Odlo er det bedste indenfor ski. Eksklusive Dametøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Odlo Natural 100% Merino Warm

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kommentar

-

Jeg har bestilt størrelse L, og det viser sig, at den er for stor. Jeg har returneret den til størrelse M. Fantastisk produkt.

Varm og behagelig

-

Under usædvanlig termisk, varm, åndbar, sveder ikke. Størrelse S er lidt bred for mig, højde 1,63 vægt 52 kg.

Kommentar

-

Jeg har bestilt størrelse M ifølge tabellen i butikken, og det viser sig, at den er meget stor. Jeg har skiftet til S, og jeg håber, det er okay. Berøringen er også meget blød, og den virker varm.

Odlo naturlig 100% merino varm

-

Meget godt produkt, let, behageligt og meget varmt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk