`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Millennium

  • Odlo Millennium
  • Odlo Millennium

Odlo Millennium

Produktbeskrivelse Odlo Millennium

Odlos reversible unisex Magic Strik-hat er unisex og har et blødt, fint strikket stretchmateriale, der giver bæreren optimal komfort og en smuk, ingen slip pasform uanset hvad din hovedstørrelse er. Det er slanke, monterede design lavet med en overlegen, seks dart-konstruktion giver den perfekte blanding af stil og praktisk til en overkommelig pris, og den er virkelig alsidig, da du nemt kan folde hovedbøjlen op for at justere efter dine behov. Magic Strik fås i en række farver, herunder marineblå med en kaki-omvendt, sort med en grå omvendt og khaki med sort bagside. Særligt Odlo-branding er vævet ind i hver. Så hvis du rammer pisterne, er ude på en morgenkørsel eller bare er på vej til butikkerne, er Magic Knit netop det - magi!

Funktioner:

Blød finstrik strækning

Vendbar

Seks dart konstruktion

Specifikationer:

Hovedstof: 95% akryl, 4% polyamid, 1% elastan Hovedstof 2: 95% akryl, 4% polyamid, 1% elastan indsats I: 100% akryl indsats II: 100% akryl

teknologier:

FAIRT BJÆRDSFONDATION MEDLEMSKAB:

ODLO er medlem med lederstatus i Fair Wear Foundation (FWF), der bestræber sig på at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien over hele verden.

FWF verificerer, at producenter overholder deres adfærdskodeks og foretager passende forbedringer. Som et multi-interessentinitiativ er FWF's uafhængighed garanteret, fordi det styres af fagforeninger, ngo'er og forretningsforeninger. Gennemsigtighed og ansvarlighed er centrale principper i organisationen.

Meget funktionelt sportsbeklædning med fremragende termisk isolering, der holder kroppen varm, når det er koldt udenfor. Med stoffets effektive fugttransporterende egenskaber holdes huden tør og varm. Varm termisk kvalitet er ideel til alle vinteraktiviteter.

ODLOs funktionsundertøj bærer Oeko Tex®-mærket “Tillid til tekstiler”, der bekræfter tekstiler, der er testet for skadelige stoffer i overensstemmelse med Oek Tex Standard 100. Vores produkt opfylder de nuværende menneskelige økologiske krav: ingen kræftfremkaldende ingredienser, ingen formaldehyd, fri af allergi forårsager farvestoffer, hudvenlig pH-værdi.

Omsorg:

Maskinvask kold [30 °]

Må ikke bleges

Tørretumbler Normal lav varme

Stryg ikke

Rengør ikke


Velkommen til vores Odlo Millennium specielle tilbud. Hos snowinn, finder du ikke blot ski udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på ski produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Hovedbeklædning.

Funktioner Odlo Millennium

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk