`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Gloves Warm Junior

  • Odlo Gloves Warm Junior
  • Odlo Gloves Warm Junior

Odlo Gloves Warm Junior

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Gloves Warm Junior

Disse lyse WARM KIDS-handsker vil tilføje et stænk af farve til enhver vinterlandskab! De er den bedste måde at holde fingrene varme og toasty på den daglige tur til skolen eller under et par skihandsker på skråningerne. Handskerne er foret med blød fleece for at holde barnets hænder varme, hyggelige og tørre. Specifikationer: 100% Polyester

Odlo Gloves Warm Junior er en vare der hører til Handsker kategorien indenfor Børnetøj, i din ski butik, snowinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online snowinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Odlo Gloves Warm Junior? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til ski, lavet med den største passion.

Funktioner Odlo Gloves Warm Junior

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk