`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Crew Neck Active Warm Eco

Odlo Crew Neck Active Warm Eco

  • Odlo Crew Neck Active Warm Eco
  • Odlo Crew Neck Active Warm Eco
  • Odlo Crew Neck Active Warm Eco

Odlo Crew Neck Active Warm Eco

Produktbeskrivelse Odlo Crew Neck Active Warm Eco

Komfortabelt, overvejet og miljøvenligt, fejr fremtiden for bæredygtigt sportstøj med Odlo's Active Active Eco Eco Langærmet baselayer-top til kvinder. Denne næste generation baselayer er fremstillet af genbrugte polyesterfibre for at reducere dens kulstofaftryk og er ideel til alpine aktiviteter takket være dens varme og åndbare egenskaber. Et let og alsidigt design og har de antimikrobielle lugtreducerende egenskaber ved ZeroScent-teknologi. Et bæredygtigt design med ergonomiske raglanærmer til forbedret bevægelsesområde i sport, der spænder fra skiløb til vandreture, omfavner elementerne i denne kvinders Active Warm Eco langærmet baselayer-top fra Odlo.


Funktioner og fordele:

Holder dig varm
Forbedret fugtstyring
Blød berøring
Alsidig
Genbrugt


Specifikationer:

Materiale:
100% polyester (genanvendt)


Teknologi:

Fair Wear Foundation-medlemskab:
Odlo er medlem med lederstatus af Fair Wear Foundation (FWF), som bestræber sig på at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien verden over. FWF verificerer, at producenter overholder deres adfærdskodeks og foretager passende forbedringer. Som et multi-stakeholder-initiativ er Fwfs uafhængighed garanteret, fordi det styres af fagforeninger, ngo'er og erhvervssammenslutninger. Gennemsigtighed og ansvarlighed er nøgleprincipperne i organisationen. FWF-medlemmer arbejder for at forbedre arbejdsvilkårene på fabrikker, der producerer syede tekstiler over hele verden. Grundlaget for samarbejdet mellem FWF og dets medlemmer er dets kodeks for arbejdsmetoder. Otte arbejdsstandarder udgør kernen i denne adfærdskodeks. Fwf-medlemmer er kontraktligt forpligtet til at overholde disse standarder. FWF verificerer, om virksomheder overholder arbejdskodeksen gennem fabriksrevision og klageprocedurer, gennem revision af medlemmernes ledelsessystemer og gennem omfattende interessentkonsultationer i producentlandene. FWF deler sin viden og (lokale) kontakter med sine medlemsvirksomheder og giver dem adgang til information om lokal lovgivning, arbejdslovgivning og kultur.Medlemmer skal oprette et effektivt overvågningssystem, der inkluderer fabriksrevision, fabrikstræning og fabriksbesøg. FWF har en klageprocedure, der gør det muligt for fabriksarbejdere anonymt at rapportere om misbrug i forbindelse med arbejdsvilkår. For at øge arbejdstageres bevidsthed om arbejdstagerrettigheder tilbyder FWF også Workplace Education Program.

Varm:
Meget funktionelt sportstøj med fremragende varmeisolering, der holder kroppen varm, når det er koldt udenfor. Med stoffets effektive fugttransporterende egenskaber holdes huden tør og varm. Varm termisk kvalitet er ideel til alle vinteraktiviteter.

Zeroscent:

Innovativ bæredygtig, meget effektiv lugtkontrolteknologi:
ZeroScent maksimerer din sjov ved at minimere kropslugt. Anti-lugt-teknologien er organisk baseret og forhindrer, at lugtende stoffer trænger ind i fibrene. Det eneste du ikke laver er ildelugtende!
Lugtkontrol
Komfort hver dag
Bæredygtig efterbehandling

Eco:
I dag på Odlo er vi stolte af at bruge genbrugte PET-flasker og genbrugt produktionsaffald til at skabe vores højteknologiske Performance Warm Eco og Active Warm Eco Sports Undertøj. Et andet højdepunkt er vores Natural 100% Merino undertøjslinje, der bruger merinould af høj kvalitet, et naturligt materiale. Det er værd at se efter miljømærket. For os alle og for vores miljø. Vores slogan, "Vær opmærksom på, hvad du bærer", er designet til at gøre dig mere opmærksom på vigtigheden af bæredygtigt produceret tøj. Vi er forpligtet til bæredygtighed og med ændringer i produktmateriale i vinter vil vi udgøre 50% af alle producerede materialer som bæredygtige materialer (f.eks. Genbrugsmaterialer, Tencel). Vi har konverteret vores bedst sælgende Performance Warm undertøjslinje til genbrugte råmaterialer. Linjen kaldes nu Performance Warm Eco for at afspejle denne ændring. Disse meget funktionelle skjorter og bukser indeholder 100% genanvendt polyester efter forbrug, 90% genanvendt elastan fra produktionsaffald og 50% genanvendt polyamid fra fremstillingsaffald. Vi har også konverteret vores succesrige, bedst sælgende Active Warm-sortiment, som du måske også kender under navnet Originals. De nye Active Warm Eco Styles er lavet af 100% genanvendt polyester.


Omsorg:

Maskinvask varm [40 °]
Må ikke bleges
Ikke tørretumbles
Jern lav varme
Må ikke renses


Er du vild med Odlo Crew Neck Active Warm Eco? Er du på udkig efter en online specialist i ski udstyr?, Kig hos snowinn. der er autoriseret Odlo forhandler, alle vores ski varer, er dækket af fabriksgaranti fra Odlo. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Odlo Crew Neck Active Warm Eco

Typer af ærmer
Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt køb

-

Jeg er meget glad for Odlo-termikerne, jeg har flere og alle en succes ... meget behagelig, åndbar og for mig perfekt som et første lag til bjerg om vinteren.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk