`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Ceramiwarm Mid Gage

  • Odlo Ceramiwarm Mid Gage
  • Odlo Ceramiwarm Mid Gage

Odlo Ceramiwarm Mid Gage

Produktbeskrivelse Odlo Ceramiwarm Mid Gage

Bliv længere på sporet med disse, der er lavet til løbende sokker. Sikker, behagelig og varm med lige nok strækning og polstring til at hjælpe dig med at gå afstand, deres lette polyamidstof vækker fugt væk med effektivitet og hjælper med at reducere bundning, så dine fødder forbliver tørre og blisterfri. Deres længde hjælper med at beskytte og varme under koldt vejr. Dobbelt pakke indeholder to par Allround Basic-sokker. Prøv det reflekterende hovedbøjle for at give øget synlighed og komfort, mens du udforsker nye ruter denne vinter.

Funktioner:

Dobbelt pakning indeholdende 2 par sokker

Specifikationer:

54% polyamid, 22% jomfruuld (merino), 22% uld, 22% akryl, 2% elastan

teknologier:

FAIRT BJÆRDSFONDATION MEDLEMSKAB:

ODLO er medlem med lederstatus i Fair Wear Foundation (FWF), der bestræber sig på at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien over hele verden.

FWF verificerer, at producenter overholder deres adfærdskodeks og foretager passende forbedringer. Som et multi-interessentinitiativ er FWF's uafhængighed garanteret, fordi det styres af fagforeninger, ngo'er og forretningsforeninger. Gennemsigtighed og ansvarlighed er centrale principper i organisationen.

Meget funktionelt sportsbeklædning med fremragende termisk isolering, der holder kroppen varm, når det er koldt udenfor. Med stoffets effektive fugttransporterende egenskaber holdes huden tør og varm. Varm termisk kvalitet er ideel til alle vinteraktiviteter.

Omsorg:

Maskinvask varm [40 °]

Må ikke bleges

Ikke tørretumbles

Stryg ikke

Rengør ikke


Vent ikke med at købe Odlo Ceramiwarm Mid Gage. Du kan finde al information på Odlo Ceramiwarm Mid Gage, du kan kontakte snowinn via vores kontakt side. snowinn tilbyder exclusive tilbud på Herretøj for ski og andre fritidsaktiviteter. Vores Herretøj vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Hovedbeklædning varer.

Funktioner Odlo Ceramiwarm Mid Gage

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk