`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Canopy

  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy

Oakley Canopy

Produktbeskrivelse Oakley Canopy

Efter mere end 4 års ubarmhjertig innovation, ærer denne samling de originale testpiloter af Oakley-teknologi, der tog progression til højere højder. De er de legendariske skiløbere og ryttere, der skubbede muligheden til nye grænser og inspirerede os til at gøre det samme med teknologien. Vi flammede stropperne med vores originale Factory Pilot logo og stealth, tonale farver.

Canopy ™ giver dig mulighed for at overdimensionere dit synsfelt uden at gå på kompromis med pasformen. Den udvidede periferi hjælper alle forbrugere med at se mere uanset kørestil, fra racing til cruising groomers. Den store pasform er designet til at fungere perfekt med de fleste hjelmtyper og størrelser.

Prizm ™ Snow Oakleys eksklusive linseteknologi, der er konstrueret til at hjælpe dig med at se kontrast på bjerget i en række udfordrende lys- og sneforhold.

Oakleys eksklusive linseteknologi, der er konstrueret til at hjælpe dig med at se kontrast på bjerget under en række udfordrende lys- og sneforhold.

INKLUDERET:
1 x Canopy ™ Factory Pilot-mørkebrille
1 x mikrotaske


Velkommen til vores Oakley Canopy, speciale tilbud! Har du brug for snowinn, eller have nye ski udstyr. snowinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Oakley og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Beskyttelser.

Funktioner Oakley Canopy

Køn
Alder
Linsekategori
Glastype
OTG
Interval på beskyttelse
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (23)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Very good product, delivery was as expected.

Godt produkt og konkurrencedygtig pris

-

Konkurrencedygtig pris, fantastisk produkt, lidt sent men rimelig leveringsdato. Jeg er tilfreds med dette.

Super tilbud

-

Fantastisk tilbud, beskyttelsesbriller ser smuk ud

Oakley baldakin

-

Den bedste linse til skiløb forbedrer kontrasten og klarheden. Jeg ejer også Prism Rose og Black, og de ændrede virkelig min følelse af sikkerhed i skråningen. De passer perfekt til Oakley Mod 5, og jeg er sikker på, at disse linser til universelle forhold, jeg vil bruge mest. Jeg kan ikke vente med at starte :)

Fantastisk produkt

-

det ser godt ud, jeg kan ikke vente med at prøve det

Sommerkøb!

-

Perfekt sæt beskyttelsesbriller til en god pris; kan få hele sættet, da de tilbydes. Det kan være et ældre design, men stadig mere end funktionelt, og medmindre du vil have den rammeløse oplevelse (til en markant højere pris), fungerer disse lige så godt - Oakley Snow Prism er gode linser, der dækker hele spektret af forhold.

Strålende beskyttelsesbriller

-

Disse beskyttelsesbriller er fantastiske, en del af det ældre Oakley-sortiment, men med opdaterede Snow Prism-linser. Passer perfekt til min Bolle-hjelm, og linserne er gode til meget stærkt sollys. Service fra Snowing var fantastisk, varen blev leveret hurtigt og spores let!

Godt produkt

-

Passer godt!

Fantastisk køb

-

Fremragende maske, det er den anden, jeg køber. Det har et meget godt synsfelt. linserne tåges ikke op, prisen er overkommelig, og Oakley-kvaliteten er uden tvivl.

Oakley baldakin hej lyserød

-

Jeg ledte efter en god linse til overskyet og overskyet forhold, jeg sammenlignede udførligt linser fra flere mærker. Hej pink var vinderen, anden var smith chromapop gul.

Godt

-

Meget godt.

Store

-

Fremragende maske, enestående synlighed. Jeg anbefaler det.

Jeg bliver frelst

-

Briller er forbrugsstoffer. Det er meget nyttigt, fordi det fås til en billig pris. Det er et japansk agentur, der ikke tilbyder meget støtte og sælger med dyre provisioner. Overvej det!

God værdi for pengene

-

På trods af tiden forbliver denne model konkurrencedygtig. Fremragende linjekvalitet, perfekt pasform til store ansigter og forskellige typer etui. Bånd længe nok til ikke at stramme. Godt valg.

Så meget vision!

-

Jeg fortsætter med at gå tilbage til Oakley Canopy-modellen, fordi den giver dig så meget syn og den passer godt på mit lille ansigt uden næsehullet. Jeg købte den også, fordi jeg har tidligere lavlyslinser til denne model, og jeg ville fortsætte med at bruge mine gamle linser. Det eneste ved denne model er, at linser er svære at komme tilbage på, når du skifter dem. Men hvis du ikke er interesseret i at skifte linser eller tage lidt mere tid på at skifte linser, er denne brille helt værd.

Kommentar

-

Perfekt pasform med Oakley hjelm mod5

A1

-

en af de bedste, prizm-linse er awsome

Den bedste ene beskyttelsesbriller jeg nogensinde har haft

-

Store beskyttelsesbriller, der er meget komfortable. De giver dig mulighed for at få et større synsvinkel, når du hugger ned ad bjerget.

God

-

Masken er egnet til de fleste skiløb. Ventilation er over gennemsnittet, næsten ingen sved. Holdbar konstruktion, som forventet fra Oakley.

Stor produkt

-

Stor maske: sigtbarheden er bedre i forhold til en gennemsnitlig maske, høj kontrast. Som forventet. Du kan også bære briller nedenunder det uden ubehagelige følelser, hvilket er et stort plus.

Oakley baldakin

-

Super Mask !!! Perfekt visning og synlighed !!

Anbefales

-

Webstedet top tilbyder godt produkt. Jeg anbefaler.

Lens type

-

Hej Jeg spekulerer på, om denne model monteret PRIZM linse.

vore eksperters svar

Hej, kan du vælge den version af linsen Prizm i kategorien menuen. Hilsner.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk