`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Canopy

Oakley Canopy

Oakley Canopy

Oakley Canopy

  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy

Oakley Canopy

Produktbeskrivelse Oakley Canopy

Funktioner:

Optisk korrekt dobbelt ventileret linse med F3 Anti tåge belægning

Diskret ramme hak ved templet for kompatibilitet med de fleste RX briller frames

Oakleys patenterede O Flow Arch giver mulighed for nem vejrtrækning og ubegrænset luftstrøm

Sprøjtestøbt Polycarbonat under ekstremt pres for at skabe en præcis kontur af optisk korrekt geometri

Fleksibel O Matter ™ ramme svarer til dit ansigt til optimeret komfort og pasform

Specifikationer:

Light Transmission: 20%

Lette Betingelser: Bright Light

Kontrast: Øget

Teknologi:

High Definition Optics: High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, som gør Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

PRIZM ™: Prizm ™ er en revolution i linse optik bygget på årtiers farve videnskab forskning. Prizm ™ linser giver hidtil uset kontrol af lys transmission resulterer i farver præcist tunet til at maksimere kontrasten og forbedre synligheden.


Lige nu har vi tilbud på Oakley Canopy. Kig ind i vores online ski butik, hos snowinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste ski udstyr. Vi har også varer som ski, og alt det gode fra Oakley, til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (23)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt køb

-

Meget god pris for en prizm iridium krystal. De er meget behagelige og passer perfekt, mange masker ender med at være ubehagelige på min næse, og de er ikke engang mærkbare. De tilpasser sig perfekt til smedens udsigtshjelm. Anbefalet køb for kvalitet og pris.

Meget hurtig levering

-

Dette er mit tredje køb på snow inn. Bemærk, at tolden blev anvendt, fordi den var over 30.000 yen for skistøvler. Denne gang er det Oakley-beskyttelsesbriller, som jeg kunne købe til ca. 60% af den pris, jeg købte i Japan, billigere end Yahoo! Du vil også finde og få gode tilbud.

Anmeldelse

-

Very good product, delivery was as expected.

Godt produkt og konkurrencedygtig pris

-

Konkurrencedygtig pris, fantastisk produkt, lidt sent men rimelig leveringsdato. Jeg er tilfreds med dette.

Super tilbud

-

Fantastisk tilbud, beskyttelsesbriller ser smuk ud

Oakley baldakin

-

Den bedste linse til skiløb forbedrer kontrasten og klarheden. Jeg ejer også Prism Rose og Black, og de ændrede virkelig min følelse af sikkerhed i skråningen. De passer perfekt til Oakley Mod 5, og jeg er sikker på, at disse linser til universelle forhold, jeg vil bruge mest. Jeg kan ikke vente med at starte :)

Fantastisk produkt

-

det ser godt ud, jeg kan ikke vente med at prøve det

Strålende beskyttelsesbriller

-

Disse beskyttelsesbriller er fantastiske, en del af det ældre Oakley-sortiment, men med opdaterede Snow Prism-linser. Passer perfekt til min Bolle-hjelm, og linserne er gode til meget stærkt sollys. Service fra Snowing var fantastisk, varen blev leveret hurtigt og spores let!

Godt produkt

-

Passer godt!

Fantastisk køb

-

Fremragende maske, det er den anden, jeg køber. Det har et meget godt synsfelt. linserne tåges ikke op, prisen er overkommelig, og Oakley-kvaliteten er uden tvivl.

Oakley baldakin hej lyserød

-

Jeg ledte efter en god linse til overskyet og overskyet forhold, jeg sammenlignede udførligt linser fra flere mærker. Hej pink var vinderen, anden var smith chromapop gul.

Godt

-

Meget godt.

Store

-

Fremragende maske, enestående synlighed. Jeg anbefaler det.

Jeg bliver frelst

-

Briller er forbrugsstoffer. Det er meget nyttigt, fordi det fås til en billig pris. Det er et japansk agentur, der ikke tilbyder meget støtte og sælger med dyre provisioner. Overvej det!

God værdi for pengene

-

På trods af tiden forbliver denne model konkurrencedygtig. Fremragende linjekvalitet, perfekt pasform til store ansigter og forskellige typer etui. Bånd længe nok til ikke at stramme. Godt valg.

Så meget vision!

-

Jeg fortsætter med at gå tilbage til Oakley Canopy-modellen, fordi den giver dig så meget syn og den passer godt på mit lille ansigt uden næsehullet. Jeg købte den også, fordi jeg har tidligere lavlyslinser til denne model, og jeg ville fortsætte med at bruge mine gamle linser. Det eneste ved denne model er, at linser er svære at komme tilbage på, når du skifter dem. Men hvis du ikke er interesseret i at skifte linser eller tage lidt mere tid på at skifte linser, er denne brille helt værd.

Kommentar

-

Perfekt pasform med Oakley hjelm mod5

Den bedste ene beskyttelsesbriller jeg nogensinde har haft

-

Store beskyttelsesbriller, der er meget komfortable. De giver dig mulighed for at få et større synsvinkel, når du hugger ned ad bjerget.

God

-

Masken er egnet til de fleste skiløb. Ventilation er over gennemsnittet, næsten ingen sved. Holdbar konstruktion, som forventet fra Oakley.

Stor produkt

-

Stor maske: sigtbarheden er bedre i forhold til en gennemsnitlig maske, høj kontrast. Som forventet. Du kan også bære briller nedenunder det uden ubehagelige følelser, hvilket er et stort plus.

Oakley baldakin

-

Super Mask !!! Perfekt visning og synlighed !!

Anbefales

-

Webstedet top tilbyder godt produkt. Jeg anbefaler.

Lens type

-

Hej Jeg spekulerer på, om denne model monteret PRIZM linse.

vore eksperters svar

Hej, kan du vælge den version af linsen Prizm i kategorien menuen. Hilsner.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk