up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley
360

Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

plus
  • 360Oakley Canopy Prizm Ski Goggles
  • Play videoOakley Canopy Prizm Ski Goggles
  • Oakley Canopy Prizm Ski Goggles
  • Oakley Canopy Prizm Ski Goggles
  • Oakley Canopy Prizm Ski Goggles
  • Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Produktbeskrivelse Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Canopy ™ giver dig mulighed for at overdimensionere dit synsfelt uden at gå på kompromis. Den udvidede periferi hjælper alle forbrugere med at se mere uanset kørestil, fra racing til cruising groomers. Den store størrelse er designet til at fungere perfekt med de fleste hjelmtyper og størrelser.


Funktioner:

Prizm ™ sne
Oakleys eksklusive objektivteknologi, der er udviklet til at hjælpe dig med at se kontrast på bjerget i en række udfordrende lys- og sneforhold.


Linsepleje:

Oakley Linserenseløsninger er specielt formuleret og godkendt til brug på den udvendige linseflade. Undgå at røre ved eller bruge rengøringsløsninger på indvendige / indvendige linser, det er belagt med en speciel anti-tåge behandling. Lad det indvendige objektiv tørre og forsigtigt tørre med en ren Oakley-mikropose, hvis det er nødvendigt. Læs de fulde instruktioner om beskyttelsesbriller, der følger med produktkøbet, omhyggeligt inden brug.
Oakley Canopy Prizm Ski Goggles har officiel fabriksgaranti fra Oakley. Som en official Oakley forhandler, alle ski produkter, har to års fabriksgaranti. Hos snowinn, vælger vi kun kvalitets Beskyttelser produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Skibriller der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Oakley Canopy Prizm Ski Goggles

Glastype
Farve
Køn
Alder
OTG

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende skimaske

-

Super maske! Perfekt pasform selv med hjelmen, Oakley-kvalitet og Prizm-glasset er fantastisk som normalt. Visionen for skiløb er fremragende! Og for denne pris er det fantastisk.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up