`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Head

Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

  • Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW
  • Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW
  • Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW
  • Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW
  • Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW
  • Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Produktbeskrivelse Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Power Instinct Ti Pro har hidtil været det mest efterspurgte på markedet. Takket være den forbedrede grafen i dens konstruktion er det et værktøj, der er i stand til at krydse pulversnø eller hård sne.

Den 20% rocker og 80% cambecombination af All Ride Rocker er nøglen til dens alsidighed, hvilket giver præcise og hurtige sving og flyder i vanskelige ting. For at tilbyde større stabilitet, lethed og hastighed har disse ski et forbedret toiletafdækning med grafen såvel som et hurtigt løb. Disse ski kender ingen grænser .

Den prisvindende Graphene-forbedrede Power Instinct Ti Pro er en helt bjergskærer med alsidigheden til at sprænge gennem pulver og rå.

Den prisvindende Power Instinct Ti Pro er en overlegen al bjergskærer; som lykkelig gelænder lange buer og korte vendinger, som det sprænger gennem pulver og rå. Den 20% rocker og 80% camber combo af Allride rocker er nøglen til dens alsidighed, der leverer snappy præcise vendinger og flyder i de hårde ting. For yderligere stabilitet ved hastighed, lethed og progressiv respons gav vi denne mellembrede terrænmunker en revolutionerende Graphene-forbedret WC Sandwich Cap Construction og gav det løb hurtigt, al tilstandskontakt til sneen. Kort sagt er Power Instinct Ti Pro et dyr, der ikke kender nogen grænser.

FUNKTIONER

Allride Rocker

ERA 3.0

Graphene

Worldcup Sandwich Cap Construction

Struktureret UHM C base

DETALJER

LENGDER 156/163/170/177

DIMENSIONER 124/82/109 @ Længde 170

RADIUS 16,5 @ Længde 170

PLATE Allride PR Base

TECHNOLOGIES

Era 3.0 er en kombination af teknologier, form og geometri.

Tænk rocker, tænk radius, tænk rebound. Tænk 3 dimensionelt!

Rocker-teknologierne giver ubesværet styreevne, et enormt drejningsområde og målrettet stabilitet på grund af vores piezoelektriske intelligenser.

GRAPHENE er det tyndeste og letteste element nogensinde opdaget af menneskeheden. Det er også det stærkeste materiale på planeten, stærkere end diamant og 300 gange stærkere end stål, alt i tykkelsen på et atom.


Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW er en vare der hører til Ski kategorien indenfor Ski udstyr, i din ski butik, snowinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online snowinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til ski, lavet med den største passion.

Funktioner Head Power Instinct Ti Pro+PRD 12 GW

Køn
Alder
Færdighedsniveau
Produkttype
Skipakke
Rockertype
Bredde på bredt
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (36)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hovedstyrkeinstinkt ti pro ski + prd 12 gw bindinger

-

Gode priser og godt selskab !!! Ski ankom i fabriksindpakningen. Helt ny!!! Som annonceret. Den eneste gale var deres computergenererede forventede leveringsdato. Jeg tror ikke, det tager højde for, hvor det bliver sendt. Den oprindelige forventede leveringsdato var 3. januar. Jeg fik dem 21. januar. Stor forsinkelse i Amsterdam og USA. Jeg vil bestemt bestille flere ting fra dette firma !!!

Hovedstyrkeinstinkt ti pro + prd 12 gw. super ski! uovertruffen værdi for pengene !!!

-

Jeg er meget tilfreds med disse ski og med Snowinn! Levering ankom til tiden som angivet. Fantastisk pris! Jeg vil bestemt bruge Snowinn igen !!

Salomon x-max x8 + z12 gang f80

-

Fantastisk pris. Fantastisk service. perfekt

Hurtig levering, fantastisk produkt

-

Leveringen tog knap 2 uger, selvom det næsten er jul. Fremragende værdi for pengene. Kan ikke vente med at ramme pisterne!

Punktlig levering, fantastisk produkt

-

Levering som nævnt direkte til tiden. Tog mindre end 2 uger, selvom det næsten er jul. Fremragende produkt, stor værdi. Kan ikke vente med at ramme pisterne!

Perfekt afsluttet ordren !!!

-

Meget tilfreds med implementeringen af min ordre. Sendt den næste dag. Ordren ankom til Rusland til tiden. Produktet er perfekt pakket og ikke beskadiget under transport. Kan lide den ekstra rabat på Black Friday. Derudover satte de to mærket borrelås fra butikken. Russian Post sporer ikke pakken. Den foreslåede europæiske sporing er ikke meget informativ og spores ikke fra Rusland gennem told. Men dette er ikke kritisk, da ordren ankom til tiden. Jeg kan ikke vente til jeg kan køre på mine købte ski!

Stykke ski

-

Stykke ski til en formidabel pris. Kun armaturerne er spektakulære, PRD12 og tabellerne er smukke. Premieren i næste uge, men med det udseende de vil være mine favoritter helt sikkert !!!!

Hovedstyrkeinstinkt ti pro

-

Selvom ski er fra sæsonen 2017/2018, er de stadig på ski. Jeg testede disse ski sidste år. De kører godt, de er stabile, de kører glat. Gabriel. Polen

Gode ski!

-

Meget tilfreds med disse alsidige og reaktive ski. De har nok nerve- og torsionsstivhed til en aggressiv ski med en meget god kantindgang i begyndelsen, og hvis du træder hårdt på afkørslen fra drejen, bemærk, at det kører dig næsten som en SG-ski. Meget stabil og med generøse dimensioner, der letter opdrift i dybere snæ. Værdi for pengene uovervindelig for et autentisk alt bjerg !! 70% spor - 30% rabat på spor

Utrolig værdi for pengene!

-

Jeg er meget tilfreds med disse ski, både på stien og på jomfruelig sne. Lys til korte kurver og på samme tid stabil, når man tager fart, for ikke at nævne, hvor godt de flyder, når man går off-piste eller med hauger. Til denne pris er de stærkt anbefalede ski!

Bedste side nogensinde !!!!!!

-

Anden gang jeg køber x hvad der angår mig TOP ski ankom i morges bestilte sidste torsdag derefter 5 dage inklusive lørdag og søndag perfekt produkt som altid kan jeg ikke vente med at prøve themiiiiiiiiiiiiiiiii

Kvalitetsservice !!!

-

Kan ikke kommentere ski endnu som ikke brugt! Men tjenesten var meget god og ligetil i hele processen! Fantastisk pris for en god ski og vil deffo bruge Snowinn igen! Baseret på det alene giver jeg dig 5 *

Bestil levering

-

Ordren blev håndteret perfekt, pakken ankom godt pakket og beskyttet.

Fantastiske ski til en uovertruffen pris !!

-

Hurtig levering til en fantastisk pris !!! Tjekket alle andre leverandører, og de citerede alle mig over € 150 mere, hvilket gør dette til en meget god aftale. Ski-bindemidler blev monteret og tilpasset til min bagagerum og til din 7, som anmodet om. Vil naturligvis bede om voksning og om kontrol inden første brug, men hvad jeg kan fortælle er perfekt, fem stjerner! Da de ankom i slutningen af juli, skal jeg nu kun vente på sæsonen, men ud fra hvad jeg kunne se på Youtube, elsker alle dem! ...

Store ski !!

-

Jeg har brugt TI Power Instincts i nogle år, og jeg synes, de er perfekte, gode ydelser på hård sne, perfekt til sne, der ikke er kompakt og vanskeligere, også velegnet til off-piste .. de er den ideelle løsning til at gøre alt med kun et par ski!

Kommunikationsproblem

-

Meget tilfreds med de bestilte produkter. Emballage og upåklagelig tilstand. Jeg beklager imidlertid en alvorlig mangel på kommunikation. En vare blev vist på lager. I virkeligheden var han det ikke. Leveringsdatoen er udskudt flere gange uden nogen forklaring. Jeg måtte personligt kontakte kundeservice flere gange, og det var meget svært for mig at finde ud af. Til sidst måtte jeg annullere produktet for at kunne sende resten af ordren. Hvis et produkt ikke længere er tilgængeligt, er det bedre at fjerne det fra listen end at vente på kunderne for ingenting! Tak.

God levering

-

Meget velpakket, fastgørelser fast og hurtig levering fra Snowinn Men sålen har to revner i retning af glidning, der skyldes fremstilling, blæren er intakt. Absolut ingenting der ændrer skibet, men uundgåeligt vil have brug for tankning i slutningen af sæsonen, og dette forhindrer Head fra at erklære produktet i overensstemmelse med en smuk klistermærke!

Meget tilfreds, tak !!!!!

-

Meget god ski til en god pris, ordren som altid var korrekt fejlfri. Gernne igen !!!!

Et vidunder for prisen

-

Jeg er meget glad for den prisvenlige alsidighed, som disse ski tilbyder.

Fremragende værdi for pengene

-

Skis ankom i den aftalte tid (tilpasningen af angrebene og vægten mangler, men så meget kan ske på egen hånd om et par minutter). Gode ski både på og uden for banen, der passer til både sne og jakker og grød i slutningen af dagen, et godt køb.

Hurtig levering

-

Fik skiene efter den aftalte tid, alt godt

Meget flot!

-

Så skibene bestilte i 170cm 2 uger siden og modtog efter 4 dage via GLS fra Spanien. I dag er den første dag testet på skråningerne og bedømt for meget cool. Vende meget glad og tilgive fejl - går gennem sneen som smør. Prisudbytte mega! Bindning blev præassemblet, men ifølge lokale skibseksperter blev ikke justeret til min vægt. Har det med væksten så sæt igen. Ellers meget cool ski

Meget tilfreds

-

Ordren blev håndteret perfekt, skiene ankom godt pakket og beskyttet, montering monteret; kun ulempe: de er ikke voksede. Listede spor eller off piste, det er virkelig en meget god værdi for pengene. hverken for fleksibel eller for stiv. Perfekt til mig.

Meget godt

-

Skiene ankom i den angivne periode og i perfekt stand. Når testene straks har lagt mærke til dets store greb og lette drejning med et perfekt layout på alle typer sne og spor.

Store

-

disse ski er gode. Jeg er en avanceret skiløber, der ønskede noget lidt bredere end mine 7 år gamle solomoner. disse holder en kant meget godt på hard pakning og skærer en fin kort til medium radius drejning. Jeg kunne ikke tro på den pris, som snowinn havde disse til, men at have brugt deres målsted før jeg stolede på dem. skiene ankom ganske hurtigt, ubeskadiget, helt nye og som annonceret. Det eneste, jeg havde at gøre, var at justere din indstilling på bindingerne, da de blev monteret korrekt til min startstørrelse.

Meget tilfreds

-

Perfekt ski, til en god pris, og de ankom i 2 dage. Mere kan ikke stilles. Jeg vil prøve denne bro.

Meget glad

-

Meget tilfreds med skibets opførsel. Helt tilfreds med købet

Skis power instinct pro

-

Skis ankom på den angivne dato, og de er store. Relationen kvalitet, prisen er fremragende. Helt anbefalet denne side til at købe materiale.

God pris, men ude af tid

-

Skis meget godt, kom med fixings uden montering og det tog mig 10 dage i stedet for 2, hvilket er hvad de fortæller dig. Selvfølgelig er de ikke på lager, af dette finder du ud af den første email, der kommer, når du allerede har købt dem. Ellers er alt korrekt, så jeg har set, at de havde den billigste pris.

Forsendelse og produkt ifølge den ønskede

-

Jeg kunne stadig ikke bevise dem.

Godt køb

-

Skiene ankom på den aftalte dag ifølge butikken, jeg har ikke prøvet dem endnu, men det var forventet, den perfekte emballage. Jeg vil købe igen, anbefalet websted.

Hovedkraft instinkt ti pro

-

Skis Head Power Instinct Ti Pro er godt, ankommet til tiden. Hilsen

Hovedskis

-

Skis er store ankom til tiden og var til en fantastisk pris

Spørgsmål om bindinger og skiløb.

-

Er disse bindinger egnede til ski touring og ski touring støvler? Er ski og bindinger kompatible til ski-skinneskind (skind gør det muligt at gå op ad bakke på ski). Tak for svaret. Andy

vore eksperters svar

Hej,

PRD 12 GW-bindinger er designet til alpine ski, ikke situable til ski-turaktiviteter.

Hilsen

Perfekt

-

Skiene kom ret hurtigt, og de ser godt ud! Vil teste dem i weekenden!

Spørgsmål om bindingen.

-

Jeg overvejer stærkt hovedkraftinstinktet Ti Pro + PRD 12 GW. Jeg har Lange XT 130LV ski støvler. De har UltraGrip såler. Vil PRD 12 GW bindende passe til mine støvler? Tak, rig

vore eksperters svar

Hej,

Denne ski leveres med PDR 12 MBS, den er kompatibel med ALPINE-ISO 5355 og TOURING - ISO 9523 (GripWalk, Walk sole / Walk to Ride)

Justering er enkel og nem:
kun to forskellige positioner (position 1 - Alpine / GripWalk og position 2 - Walk
ole / Walk To Ride) er markeret på bindende tå. Ændre den markerede position ved at dreje
med en skruetrækker. Ingen yderligere justeringer eller finjustering med papirstrimler er
nødvendig.

Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk