`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Haglöfs

Haglöfs Roc Lite

Haglöfs Roc Lite

Haglöfs Roc Lite

  • Haglöfs Roc Lite
  • Haglöfs Roc Lite
  • Haglöfs Roc Lite
  • Haglöfs Roc Lite
  • Haglöfs Roc Lite

Haglöfs Roc Lite

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Haglöfs Roc Lite

En ruskind sko med høj komfort, der skal bruges hver dag. Ydersålen har høje trækkraft kontrol takket være den unikke mønster. En beskyttende gummi tå gør skoen mere slidstærk og beskytter tæerne.

Funktioner:

Minimalistisk og rent design øverste giver både komfort og styling

Ideel letvægtsmateriale forbedre din jævn bevægelse

OrthoLite® teknologi giver høj åndbarhed og lang sigt dæmpning

Dobbelt lag EVA mellemsål for langsigtet komfort og dæmpning

Manipuleret tappe mønster forbedrer trækkraft og holdbarhed

Miljøvenlig produceret præmie ruskind læder fra reviderede Garveri ved Leather Working Group

Specifikationer:

Vægt: 300 G ½ PAIR (SIZE UK 5)

Stoffer:

Øvre: Øvre: 1,4 til 1,6 mm, Premium øko venlige læder fra garveri ved Leather Working Group

Fodunderlag: OrthoLite® teknologi

Mellemsål: Dual layer EVA

Slidsål: Solid gummi

Omsorg:

Rengøring: Forbered fodtøjet ved at fjerne overflade snavs såsom mudder og grus. Ved rengøring Haglöfs sko, er det vigtigt at bruge en blød svamp og rent lunkent rindende vand. Tør fodtøj med en ren klud eller klud ved en naturlig temperatur. Brug ikke hjælp fra en ekstern varmekilde eller direkte sollys. Direkte varme kan ændre formen af ​​skoen. Fodtøj må aldrig rengøres i en vaskemaskine.

For bedste komfort og mund klima, også rense indersiden af ​​fodtøjet nu og da med en blød børste og lunkent vand. Fjern fodseng før vask. For at fremskynde tørring, fylde hver støvle eller sko med avis og lad papiret absorbere størstedelen af ​​fugten før du fjerner det for at gøre det muligt for fodtøj til at afslutte tørring. Uanset om du rense indersiden eller ydersiden, skal du sørge for dit fodtøj tørrer ved stuetemperatur, aldrig ved hjælp af en radiator eller tørreskab (overdreven maj varme for eksempel medføre, at læderet at revne). Renset fodtøj opbevares bedst ved stuetemperatur under anvendelse af en sko træ. Opbevar aldrig beskidte sko.

Før første brug, behandle støvler og sko med imprægnering, herunder snørebånd og hele tungen. Behandl de rengjorte overflader af støvler og sko jævnligt med imprægnering beregnet til syntetiske materialer.

Der er mange forskellige voks og vandskyende midler på markedet for forskellige typer af fodtøj og anvendelsesområder. Spørg din forhandler for råd og tips om de specifikke støvler eller sko du har købt.

Tip: Brug ren uld eller uld / syntetiske sokker til bedste mund klima. Strømper i disse materialer hjælpe dine støvler og sko til at opretholde et godt klima for dine fødder, da de væge væk sved meget bedre end bomuld. Damp kan bidrage til gnidning, kolde fødder og i værste fald også fodsvamp.


Er du på udkig efter Haglöfs Roc Lite? Det er snowinn mest solgte vare, din online ski butik. Prisen er 75.49 $, i en begrænset periode! Hos snowinn, får du flest fordele og finde mange flere Haglöfs, til de bedste priser. Alle vores ski vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Haglöfs Roc Lite

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Haglofs roc lite sko

-

Sko leveret til tiden. Bærede dem 3 gange allerede, og alt virker fint. Bare at snørerne skal strammes rigtigt tæt, så foden ikke føles som om den vil glide ud

Mit tredje par. . .

-

Så dette er det tredje par af disse, jeg ejer. De ældste er den blå version, som jeg købte for et par år siden, før jeg gjorde en skisesæson efter pensionering, elskede dem så meget, købte den orange version og nu disse. De er så behagelige, enten til landture eller byvandring. Nu hvis de lavede nogle flere farver. . .

Glad

-

Perfect sko! Mange tak!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk