`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fischer

Fischer Carbonlite Skate

  • Fischer Carbonlite Skate
  • Fischer Carbonlite Skate
  • Fischer Carbonlite Skate

Fischer Carbonlite Skate

Produktbeskrivelse Fischer Carbonlite Skate

Perfektion på højeste niveau: Denne lette RACE CODE model er specielt designet til kvindens anatomi. Den nye Carbon Heel Counter har en tæt og sikker hæl tilpasning til ydeevne. Åndbar Triple F membran sikrer fødderne varm og tør.

Tør, varm og åndbar:

Triple F Membrane holder vand og sne fra at komme i støvler, samtidig med at overskydende varme og fugtdamp undgår. Klimaet inde i støvlen forbliver varmt og tørt, uanset hvad det ydre klima er.

Fischer Fresh:

Alle skiløbere vil have deres yndlingsstøvler til at vare så længe som muligt og være behagelige at bære årstid efter årstid. Nøgleelementet er Fischer Fresh behandling, som reducerer lugt og beskytter indersiden af ​​støvlen for langvarig komfort og brug.

Specifikationer:

Sidste i mm: 145

Sole: TURNAMIC® Race Skate

Sohlenflex: stiv

Boot Fit Concept: Race

teknologier:

Carbon Heel Counter:

Hæl tæller lavet af kulfiber af høj kvalitet. Det holder World Cup Carbon Manchet på den ene side og giver dig en optimal hælpasning og robust beskyttelse på den anden.

Easy Entry Loops:

Praktiske adgangssløjfer og brede åbningsdesign sikrer, at støvlerne kan sættes på / tages af komfortabelt.

Extended Fit System:

Det dobbelte indersålssystem kan optimeres optimalt til voksende fødder. Yderligere plads er skabt ved at fjerne den ekstra indlægssål.

Fischer Fresh:

Fischer Fresh sætter en stopper for ubehagelige lugte, hvilket giver dig en varig friskhed inde i langrendsløjten med en behagelig lugt og følelse indeni.

Fischer Speed ​​Lock:

Ny revolutionerende lynlås med minimal størrelse og vægt. Træk bare snørebåndene - det er det! Systemet er sikkert og pålideligt.

Instep Strap:

Ekstra ydre fastgørelsesanordning, hvor vinklen er (enten med velcro eller spændebånd). Gør foden endnu mere sikker og muliggør bedre strømoverførsel.

Lace Cover:

Lace covers for ekstra beskyttelse mod sne og våd betingelser og for at give dig en behagelig varm følelse.

Ladies Race Fit Concept:

Den rette tilpasning til alle krav. Uanset om den er formet til kvindens fod med komfort eller race version, tilpasset til unges skiløbere, opfylder komfortkravene for alle rundere eller til direkte kraftoverførsel i løb: Boot Fit Concept med specielle varer er svaret på alle de forskellige behov og morfologier hos de forskellige forbrugergrupper. s.


Gennemfør din bestilling af Fischer Carbonlite Skate, med vores Ski udstyr udvalg og Ski støvler varer. Kig igennem de andre ski kategorier, Hos snowinn, er vi specialister i ski udstyr, du kan også finde Ski støvler udstyr, til de bedste priser hos snowinn!

Funktioner Fischer Carbonlite Skate

Køn
Alder
Færdighedsniveau
Produkttype
Anbefalet brug
Vægt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor

-

Min kone Istanbul meget glad. Tip top service.

Fischer carbonlite skøjteløb

-

Jeg fik disse til min kone som erstatning for nogle aldrende Atomic skate boots, og hun elsker dem virkelig. Understøttelse, snøresystem og komfort er helt i top. Prisen på Snow Inn er også virkelig god!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk