`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Speed Turn 2.0

Dynafit Speed Turn 2.0

Dynafit Speed Turn 2.0

Dynafit Speed Turn 2.0

Dynafit Speed Turn 2.0

Dynafit Speed Turn 2.0

  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0
  • Dynafit Speed Turn 2.0

Dynafit Speed Turn 2.0

Produktbeskrivelse Dynafit Speed Turn 2.0

Baseret på den berømte Low Tech Race-binding, har denne binding en ny blanding af materialer og opnår en usædvanlig lav vægt på 370gr.

Derudover er fjedrene blevet opdateret med forstærket materiale til mere holdbar ydeevne end nogensinde.

1) Nu afvisende riller på stifterne for hurtig snapping i

2) Torx skruer for maksimal stabilitet

3) O ptimeret hulmønster til skruer (kun 4 skruer foran og 3 bagtil)

MATERIA LS: smedet 7075 aluminium, højstyrke syntetisk materiale

Den internationale Ski Mountaineering Federation (ISMF) er den største og vigtigste ski racing forening i verden. De organiserer og regulerer alle verdensmesterskabssteder i hele verden, og Dynafit er begejstret for at arbejde sammen med dem i 2015.

Dynafit er også nu et autoriseret medlem af en producent pool for den internationale Ski Mountainbike Federation. Dette styrende organ består af en gruppe, der søger at fortsætte med at vokse og udvikle sporten af ​​ski bjergbestigning gennem miljøindsats, strenge udstyrsstandarder og produktinnovation.


Er du interesseret i Dynafit Speed Turn 2.0? Så skynd dig ind til snowinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Dynafit Speed Turn 2.0. Dynafit er det bedste indenfor ski. Eksklusive Ski udstyr, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Dynafit Speed Turn 2.0

Køn
Alder
Bredde på bremser
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk pris for denne binding!

-

Jeg bestilte denne binding efter masser af research. Det vil være en stor letvægtsbinding og er brand name. Jeg var bekymret over bestilling fra dette websted, da prisen var så god, jeg troede med sikkerhed, at det var en fidus, og den kommer også fra Europa, så jeg var ikke sikker på, om det ville være legitimt. Dog er det! Dette er bedre end nogen aftale, jeg kunne finde på internettet eller ebay. Legitim Dynafit indbinding i æske. Jeg prøvede hårdt at spørge, om det fulgte med snor eller ej, og ingen kunne hjælpe mig. Så jeg kan bekræfte, at dynafit-snor kommer i kassen med bindingerne, så du ikke behøver at købe separat! Det tog 14 dage, fra jeg beordrede den til at blive leveret i VT, USA.

God vare

-

Kom anstændigt hurtigt og godt pakket.

Dynafit-omdrejningstal 2.0

-

Er du træt af at teknologi overgår selv? Jeg kan godt lide at gå tilbage i tiden og bruge denne enkle og MEGET pålidelige turneringsbinding. Fuld pund lettere pr. Fod end ST-rotationen! Indrømmet, at du skal bære snor eller låse tåen, hvis du er bekymret for at miste en ski.

Din første optagelse

-

Produkt pris først afbalanceret og pålidelig. rigeligt opfylder forventningerne. Pålidelig både op ad bakke og ned ad bakke.

Fastgørelser

-

fremragende produkt, mødtes i leveringen! Tak!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk