`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Speed 20L

Dynafit Speed 20L

  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L

Dynafit Speed 20L

Produktbeskrivelse Dynafit Speed 20L

Speed 20L er en Dynafit sportspose til voksne, der anbefales til bjergskiløb . Strukturen på denne model har et hovedrum, der holder dine personlige ting sikkert. Dens maksimale kapacitet varierer fra 11 til 20 liter.

Strukturen på sportsrygsækken er anatomisk; stropperne er åndbare for at sprede varmen på dine skuldre. I det bageste område har det et netpanel, der forbedrer luftcirkulationen mod det indre. Andre funktioner, den har, er brystbåndsremmen, som du kan justere efter dine behov for at forbedre effektiviteten af hver tur.

For ekstra komfort kan du adskille løkkerne, kroge og flaskeholdersystemet under dine vandreture, så du kan bruge et hydratiseringssystem, der er tilpasset dine individuelle behov som atlet. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Speed Touring rygsæk med 20 liter og kun 360 gram Yderligere udvikling af efterfølgeren RC 20.

Som en opdatering til den tidligere model har denne Speed 20 Pack fået endnu flere tekniske egenskaber til at klatre i hastighedsture.

De åndbare stropper, et bagpanelsystem med luftnet og den højdejusterbare brystbøjle giver super komfortabelt slid selv med intens aktivitet.

Med et volumen på 20 liter har den 360 gram lyse Dynafit Speed Touring Pack masser af plads i hovedrummet og i separate rum til sikkerhedsudstyr.

Med ekstern isaxlængde og hjelmbæreanlæg samt et aftageligt skiudstyrssystem er Speed 20 en pålidelig partner til krævende bjerg- og skiturer.Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos snowinn, din online specialist i ski udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Rygsække varer fra Dynafit. Kig efter ski varer, der står under Dynafit Speed 20L. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Dynafit Speed 20L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rygsæk

-

Ideel til opstigninger og udgange til bjerget

Top

-

Meget god, meget funktionel. komfortabel

Dynafit-hastighed 20

-

Koblingssystem er hurtigt og nemt. Jeg kan godt lide lomme til stegjern. Ekstra luk-og-sløjfe lukningslomme er perfekt til en våd skift af tøj eller stegjern, da den er adskilt fra hovedrummet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk