`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Radical Down

  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Produktbeskrivelse Dynafit Radical Down

Lys og varm isolerende hættejakke med vandafvisende nedfyldning til skitur på kolde dage.

Præcis hvad du søger efter en lang skitur! Den Radical Down jakke med hætte er let, holder dig behageligt varm og er vandtæt selv under kraftigt snefald.

Det er takket være det tekniske Downtek® stof i denne Dynafit down ski tour jacket.Side stretchpaneler og stretchmanchetter sikrer maksimal bevægelsesfrihed på enhver skitur.

Med så mange lommer har du altid geler, barer og andre små ting, der er til stede under træningen.Hos snowinn har vi kun høj kvalitets ski vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Dynafit Radical Down? Er heldet med dig! Vi har snowinn i vores online Herretøj katalog og Jakker, vi tilbyder ski, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Dynafit Radical Down

Jakketype
Funktioner
Anbefalet brug
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk