`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Radical Down

  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Produktbeskrivelse Dynafit Radical Down

Lys og varm isolerende hættejakke med vandafvisende nedfyldning til skitur på kolde dage.

Præcis hvad du søger efter en lang skitur! Den Radical Down jakke med hætte er let, holder dig behageligt varm og er vandtæt selv under kraftigt snefald.

Det er takket være det tekniske Downtek® stof i denne Dynafit down ski tour jacket.Side stretchpaneler og stretchmanchetter sikrer maksimal bevægelsesfrihed på enhver skitur.

Med så mange lommer har du altid geler, barer og andre små ting, der er til stede under træningen.Velkommen til vores Dynafit Radical Down, speciale tilbud! Har du brug for snowinn, eller have nye ski udstyr. snowinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Dynafit og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner Dynafit Radical Down

Jakketype
Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk