`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Produktbeskrivelse Dynafit Radical Down

Præcis hvad du søger efter en lang skitur! Den Radical Down jakke med hætte er letvægts, holder dig behageligt varm og er vandtæt selv under kraftigt snefald. Det er takket være det tekniske Downtek® stof i denne Dynafit down ski tour jacket.Side stretchpaneler og stretchmanchetter sikrer maksimal bevægelsesfrihed på enhver skitur. Med så mange lommer har du altid geler, barer og andre små ting, der er til stede under træningen.

Hvis du står og mangler en Dynafit Radical Down, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herretøj udstyr fra mærker som Dynafit, er produceret af de bedste materialer. Dynafit er eksklusiv design ski er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Dynafit Radical Down i dag!

Funktioner Dynafit Radical Down

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk