`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Free 32L

  • Dynafit Free 32L
  • Dynafit Free 32L
  • Dynafit Free 32L

Dynafit Free 32L

Produktbeskrivelse Dynafit Free 32L

Free 32L er en Dynafit sportsryggsæk, som du kan transportere alle sportsgenstande under dit skridt ind i bjergene. Denne model inkluderer nye funktioner.

Blandt de nye modeller inkluderet er den diagonale skiopbevaring samt muligheden for at fastgøre skiene på siden af Dynafit-tasken .

Denne model har et anatomisk design, der tilpasser sig skiløberens form. På denne måde er rygbeskyttelse garanteret. I de forskellige rum, du finder, skiller dets drikkevarekompatible system sig ud, såvel som en flaskeholder og en justerbar brystrem efter dine behov.

Nyt fra 2019 20 i vores GRATIS Touring-kategori er denne 32l rygsæk. Med en vægt på kun 940 g er det en ægte letvægt på trods af dens mange funktioner. Denne pakke har muligheden for at fastgøre ski ved siden af pakken ud over en diagonal skiføring. Klippet er anatomisk korrekt og vil passe til ski-turneren, så selv lange ture garanteres at være behagelige og lette på bagsiden. Flere rum, hjelm og isøkseforbindelser er kun et par af de tekniske detaljer. Denne pakke er også kompatibel med hydratreservoir og har en aftagelig flaskeholder, et separat rum til en skovl og sonde samt en justerbar brystbånd.


Funktioner:

Anatomisk klip til tæt pasform
Hjelmtilbehør
Polstret rum
Sikkerhedsboks
Side ski vedhæftede filer
Vandtæt lomme
Aftagelig ski-bæresystem
Drikkesystemet er kompatibelt
Højdejusterbar brystrem
Isøksfiksering
Aftageligt rygindsats
Aftagelig flaskeholder
Sikkerhedsudstyrsrum


Specifikationer:

Volumen: 32 L
Vægt: 940 G


Køb din favorit Tasker og rygsække model og nyd ski. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Dynafit Free 32L. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Dynafit Free 32L, kan du kontakte vores professionelle team ski via telefon eller e-mail.

Funktioner Dynafit Free 32L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget komplet

-

I øjeblikket har jeg brug for at teste det i sneen, men det er meget godt opdelt. Lomme til skovl, sonde, arva og knive og passer til noget andet. Sikkerhedslommen passer til et par par stegjern, det er ikke nok at placere sælerne som i andre. Ryglommen har lynlås og er både voluminøs og den øverste, begge meget tilgængelige. Den har en hjelmholder, isøkseholder, og ski kan bæres diagonalt og lige. Det passer meget godt, selvom bæltet er lidt løst, hvis du er tynd, selvom skitøj vil gøre mig større. Den har en netlomme foran til skindene. Meget komplet og meget god pasform i hjemmetest.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk