`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dakine

Dakine Prowler

  • Dakine Prowler
  • Dakine Prowler

Dakine Prowler

Produktbeskrivelse Dakine Prowler

DAKINE PROWLER FACEMASK

Der er ingen ende på nytten af denne populære stil i halsrøret. Et enkelt lag super-stretchy polyester kan bæres som et halsrør, ansigtsmaske eller hovedbånd. Den er betydelig nok til at tilføje varme, dog er den brugt og let nok til let at lægge under en hættetrøje, jakke, beskyttelsesbriller, hat eller hjelm.

DETALJER

2 års begrænset garanti
Multi-funktion halsrør
20 '' [50 cm] højde

DIMENSIONER

STØRRELSE: Én størrelse
20 '' [50 cm] højde

MATERIALE

100% polyesterHvis du vil købe de bedste Børnetøj fra Dakine, har du fundet det bedste sted, snowinn. Hos snowinn, har vi kun de bedste mærker, som Dakine, så du kun får de bedste ski, til de bedste priser. Kig selv efter i ski og Prowler. Bestil nu og modtag dine Dakine Prowler, inden for et par dage.

Funktioner Dakine Prowler

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk