`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Heavenly Shorty Omni Heat

Columbia Heavenly Shorty Omni Heat

Columbia Heavenly Shorty Omni Heat

  • Columbia Heavenly Shorty Omni Heat
  • Columbia Heavenly Shorty Omni Heat
  • Columbia Heavenly Shorty Omni Heat
  • Columbia Heavenly Shorty Omni Heat
  • Columbia Heavenly Shorty Omni Heat

Columbia Heavenly Shorty Omni Heat

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Columbia Heavenly Shorty Omni Heat

Heavenly Shorty Omni Heat er vandtætte støvler til kvinder . Denne model er designet til vintersæsoner. Højden på sukkerrøret i denne version er gennemsnitlig. Lukningen er den traditionelle med snørebånd.

Det kolde fodtøj kombinerer 200 gram isolering og termisk flexfor for at bevare din kropstemperatur på trods af lave udetemperaturer. Inkluder foring af nakke og tunge for holdbarhed af modellen.

Mellemsålen inkluderer en anatomisk indersål, der passer til din fod, hvilket forbedrer komforten under overgangen af din fod. Denne vintersko sål er lavet af gummi med Omni Grip-elementet i mærket, der holder dig stabil, forhindrer skrens og efterlader mærker på de forskellige overflader. Fås i forskellige størrelser og farver.

Den super lux, fuld læder version af vores slanke og varm Heavenly Shorty, denne vandtætte kvinders ankelstøvle vender hoveder på sneklædte vinter gader og holder dig varmere i længere tid med vores patenterede termisk reflekterende foring. Designet til at gå fra dag til nat, denne snøre støvle holder dig stilfuld og beskyttet med fuld isolering, en Omni Tech vandtæt åndbar membran, og et rigt læder afsluttede med kunstpels på kant.

Funktioner:

Blød og rig vandtæt læder øvre

Tekstil webbing

Metal nitter og aglets

Faux fur krave og tungen foring

Omni Tech ™ vandtæt åndbar søm forseglet membran bootie byggeri

Specifikationer:

200g isolering

Bedømmelse 25F / 32C

Omni Heat ™ reflekterende foring

Aftagelig kurvede PU fodseng

Omni Grip ™ ikke mærkning trækkraft gummisål

Teknologi:

Omni Heat ™ Reflekterende: Termisk Reflekterende Warmth

Omni Tech ™: Vandtæt. Åndbar. Garanteret.

OMNI Grip®: Advanced Traction


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos ski. Køb Columbia Heavenly Shorty Omni Heat, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som ski, lige som Damesko, så du ikke mangler noget. snowinn Har altid hurtig levering.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (26)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Columbia støvler

-

Smuk støvle! Jeg bestiller en 38,5 (jeg har normalt 38), og den var lidt lille for mig, jeg kan godt lide mine sko med plads til tykke sokker. Med 38,5 bruger jeg kun en tynd sok, og det er nok til at holde mine fødder varme. Så mit råd til dig denne ordre er 1 størrelse større.

Anmeldelse

-

meget behagelig og varm

God kvalitet

-

Meget god med varm og virkelig behagelig

Meget behagelig

-

Det første tip er at vælge en størrelse, der er større end din sædvanlige. Bagagerummet er meget behageligt og varmt. Jeg har endnu ikke udført vandtest for at evaluere uigennemtrængeligheden.

Columbia himmelske shorty støvler

-

Modtagne støvler i en godt pakket kasse. Leveringsdato var som angivet. Støvlerne er godt lavet og passer mig meget godt og er meget behagelige, da jeg prøvede dem på. Jeg fik dem til en meget god pris fra Trekkinn. Generelt er jeg meget glad.

Columbia himmelske shorty omni varme kvinder støvler

-

Jeg har læst så mange ugunstige anmeldelser på flere vurderingswebsteder. Dette får mig til at undre mig over, om jeg skal afgive en ordre. Som ordsprogene siger ”ingen smerter ingen gevinst”, så jeg prøvede det og placerede min første ordre, men det stoppede ikke der. I går modtog jeg mine Columbia støvler som min fjerde ordre til Singapore. Hver gang jeg bestilte, modtog jeg en e-mail for at give mig besked om, at den blev sendt og faktureret. Jeg fulgte sporingssystemet, der gav en nøjagtig redegørelse for hvor varen var, og levering tog ca. 10 dage fra det blev afsendt. Alle varerne var pænt og omhyggeligt pakket og placeret i en karton i hver af mine ordrer, og størrelsen var som angivet i størrelseskortet. Jeg er meget tilfreds med Columbia-støvlerne. Jeg købte den med yderligere 15% rabat, hvilket er meget billigere end jeg kunne købe i Singapore. Tak, Trekkinn, og ønsker dig held og lykke med yderligere gode anmeldelser. For øvrig er jeg ikke deres medarbejder!

Meget varmt

-

Hurtig levering og tidligere end forventet. Jeg købte et halvt nummer mere end normalt og passede godt. De holder foden varm, selv i et lukket miljø. Jeg vil kun bruge dem i tilfælde af lave temperaturer. Anbefales som afslappet efter-ski.

Meget flot støvler

-

Jeg er meget tilfreds med støvlerne. Jeg bestilte en størrelse større, og den passer perfekt. Jeg bar dem i regnen, og mine fødder var tørre og varme. Det eneste, jeg har bemærket, er, at de ikke har et godt greb, jeg fandt det meget glat på overflader, som jeg har gået før og aldrig har haft problemer.

Columbia himmelske shorty omni varme

-

Støvlerne er behageligt let og i størrelse, jeg købte halv størrelse større end min sædvanlige sko størrelse anbefaler disse støvler hurtig levering

Anmeldelse

-

Skoene er i mærke af høj kvalitet og ser bestemt frem til at købe et andet par til min yngre datter

Smukke støvler !!

-

Jeg er MEGET tilfreds med disse støvler og servicen fra SnowInn. Støvlerne er lette, behagelige og rigtige i størrelsen. Køber noget mere til andre familiemedlemmer !!

Super komfortable støvler

-

Jeg kan godt lide støvlerne! De er super komfortable. Jeg købte en størrelse større end min sædvanlige sko størrelse. Var nødt til at returnere et tidligere par i min størrelse, da de var for små.

Godt!

-

Hurtig levering!

Elsker mine nye støvler.

-

Jeg elsker absolut mine nye Columbia Heavenly Shorty Omni Heat-støvler. I det øjeblik de ankom, og jeg satte dem på mine fødder, blev jeg sejret for evigt. De er så behagelige at have på hele dagen, selv på den første dag. Støvlerne er varme og hyggelige og holdt mine fødder tørre. Jeg fulgte masser af anmeldelser og bestilte en størrelse større og definitivt glad for, at jeg gjorde det, da de ellers ville have været for stramme. Jeg kan varmt anbefale disse støvler.

Smuk og behagelig

-

Smuk støvle, super godt pakket, ankom inden for den fastsatte frist, og prisen er fremragende sammenlignet med de samme støvler, der sælges i Brasilien, nummereringen, jeg købte ved at måle min fod i henhold til retningslinjen, skal du altid betragte lidt højere pga. tykke sokker !!

Anmeldelse

-

Fik disse dejlige par, der passer perfekt. Og effektiv levering! Få flere par fra Snowinn

Absolut elskede disse til vinteren

-

Jeg elsker disse sko. Jeg bærer dem i regnen og har dem i sneen. Meget behagelig og varm. Fantastisk til at gå i sneen.

Elogiu

-

Smukke støvler. Jeg vil købe og jeg ønsker at modtage en rabatkupon

Komfortabelt og varmt

-

Alle meget godt, fremragende kvalitet, selv om størrelsen er lidt lille, at være Columbia, men de kan bruges, da de bare var.

Andet par

-

Dette er mit andet par støvler, der køber fra Tradeinn. Meget billigere. Meget tilfreds. Bestil en størrelse op.

Tilfreds

-

Meget tilfreds med kvaliteten af disse sko. Købt et andet par til min datter

Meget taknemmelig

-

Perfekt støvler. Meget tilfreds med ordren. Det var hurtigt og klart. Præcis størrelse diagram !!! Mange tak!!!

En 10 i alt

-

Ud over at lykønske trekkinn alt med hensyn til forsendelse, retur osv. Fordi de virker meget godt, er alt perfekt, støvlerne er som de beskriver det og ses på billederne, de er komfortable, varme og lette, meget tilfreds med køb på alle måder

Columbia shorty omni-heat støvler

-

Meget tilfreds med køb, let og behageligt. Den eneste beklagelse er valgt en større størrelse. Skal jeg vælge 1 størrelse mindre vil være perfekt.

Bedømmelse

-

Perfekt fra A - Z

Calentitos

-

Great. Min datter var, prøve dem på og beslutter at holde dem. Meget behagelig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk