`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Columbia Heavenly Omni Heat

Heavenly Omni Heat er en vandtæt bagagerum til kvinder. Denne model oprettet af Columbia holder dig varm takket være dens vandtætte konstruktion, der forhindrer regn og fugt i at komme ind. Derudover inkluderer det brandets varmereflekterende teknologi, der favoriserer og bevarer kropsvarme.

Lukningen af disse snestøvler inkluderer tekstildetaljer, og dens lukning er den traditionelle med snørebånd. Dens design er høj sukkerrør for at generere mere beskyttelse. Det inkluderer syntetisk hår på tungen og nakken. Indvendig oplever du en stor komfort ved foden, fordi dens anatomiske PU-indersål giver den større komfort gennem hele sin overgang.

Sålen af gummi er slidbestandig og har Omni Grip-teknologien fra mærket, der favoriserer trækkraft, holder dig stabil og forhindrer dig i at efterlade mærker på de forskellige overflader. I det øverste parea har det metalbeslag og nitter til modelens holdbarhed.

Denne vandtætte kvindestøvle drejer hovedet på snedækkede vintergader og holder dig varm med vores patenterede termiske refleksfor.

Funktioner:

Omni Tech ™ vandtæt åndbar søm tætnet membran bootie konstruktion

Vandtæt vævet syntetisk tekstil

Tekstilbånd

Metalnitter og aglets

Faux pels krave og foring

Bedømt 25F / 32C

Omni Heat ™ reflekterende foring

Aftagelig kontureret PU fodseng

Omni Grip ™ traktionsgummi, der ikke er mærket

Specifikationer:

Vægt: 13,8 oz / 390g

200g isolering

Øvre: Syntetisk

Mellemsål: PU-fodseng

Ydersål: Omni Grip ™ gummi

teknologier:

Omni Heat ™ Reflective:

Åndbart materiale med små sølvprikker, der reflekterer kropsvarmen.


Er du på udkig efter Columbia Heavenly Omni Heat? Det findes på lager hos snowinn, din online ski butik. Hos snowinn kan du altid finde ski, masser af udstyr fra Columbia. Skynd dig at købe Columbia Heavenly Omni Heat, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk snowinn´s store sortiment af ski.

Funktioner Columbia Heavenly Omni Heat

Køn
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Så behageligt

-

Jeg elsker disse støvler. De er utroligt behagelige som at have komfortable hjemmesko, og de ser godt ud. Jeg købte en halv størrelse op, hvilket var nok, da du ikke behøver tykke sokker, da de er så varme. Meget glad!!

Harika

-

Ürün gerçekten harika. Normalde 38 numara giyerdim bunda 39 numara tam oldu

Elske disse støvler!

-

Jeg har virkelig rigtig kolde fødder, hele tiden, og jeg ELSKER disse støvler. Jeg bestilte en fuld størrelse op, og de passer godt. Hvis jeg skulle bruge fluffy strømper med disse, havde jeg faktisk brug for 2 størrelser op, da mine fødder er brede. Disse støvler er varme og lette - og de ankom inden for et par uger - så jeg er super glad!

Gode støvler

-

Meget flot og varmt støvler

Før-ski af fremragende karakter

-

Fremragende produkt, tro mod det, det lover, vandtæt og varmt og super stilfuldt. Bemærk, at størrelsen er lille, jeg anbefaler at bede om et tal ovenfor.

Mega støvler !!

-

Støvler SUPER !! Let, varmt, godt udseende, meget behageligt Størrelsen matcher som skrevet i det dimensionelle gitter. Spørg om afsendelse! Før Kherson om 3 uger, på trods af at der lå 5 dage ved tolden i Kiev! Jeg ANBEFALER SÆLGEREN !! Tak for dit arbejde !!!

Smuk og lys

-

Disse støvler er smukke og behagelige og lette. Jeg skal også tilføje, at størrelserne er små. Jeg vil stadig opbevare dem til brug i ekstra sko, når det ikke er for koldt, eller når jeg ofte skal ind og forlade huset. Jeg har det som om jeg har hjemmesko! De er også ideelle til snesko.

Himmelske!

-

Har ikke prøvet udenfor endnu, så kan ikke kommentere greb eller vandtæthed. Men super-varm og fluffy! Jeg er en smal størrelse 4 og prøvede disse i en 4, for stram i foden. Men 5 er perfekte, så som alle andre siger, bestil en fuld størrelse op, og de vil være i orden.

Fremragende støvler

-

Jeg er så glad for, at jeg har bestilt denne støvler! Det ser godt ud og meget behageligt ... Bestil 1 størrelse op som mig, 'med sin smalle form

Super varme & komfortable men små til størrelse

-

Den umenneskelige himmelske støvler er super varm, let og behagelig. Men jeg måtte returnere dem, da de var småpassede. Jeg er normalt en størrelse US6.5. Jeg bestilte US7, selvom der var lille plads med tynde sokker. Jeg ville gå en fuld størrelse op.

Fremragende

-

Fremragende i alt

Dejlige støvler

-

Dejlige støvler varme og ser godt ud

Dejlige støvler

-

Virkelig gerne disse støvler meget varmt og ser godt ud

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk