`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Columbia

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

  • Columbia Heavenly Omni Heat
  • Columbia Heavenly Omni Heat
  • Columbia Heavenly Omni Heat
  • Columbia Heavenly Omni Heat
  • Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Columbia Heavenly Omni Heat

Heavenly Omni Heat er en vandtæt bagagerum til kvinder. Denne model oprettet af Columbia holder dig varm takket være dens vandtætte konstruktion, der forhindrer regn og fugt i at komme ind. Derudover inkluderer det brandets varmereflekterende teknologi, der favoriserer og bevarer kropsvarme.

Lukningen af disse snestøvler inkluderer tekstildetaljer, og dens lukning er den traditionelle med snørebånd. Dens design er høj sukkerrør for at generere mere beskyttelse. Det inkluderer syntetisk hår på tungen og nakken. Indvendig oplever du en stor komfort ved foden, fordi dens anatomiske PU-indersål giver den større komfort gennem hele sin overgang.

Sålen af gummi er slidbestandig og har Omni Grip-teknologien fra mærket, der favoriserer trækkraft, holder dig stabil og forhindrer dig i at efterlade mærker på de forskellige overflader. I det øverste parea har det metalbeslag og nitter til modelens holdbarhed.

Elegant endnu toasty varm, denne vandtæt kvinder boot vender hoveder på sneklædte vinter gader og holder dig varmere i længere tid med vores patenterede termisk reflekterende foring. Den himmelske Omni Heat er den perfekte balance mellem chic stil og vejr kæmper beskyttelse, og byder på fuld isolering, en Omni Tech vandtæt åndbar membran, og en lux quiltet øvre afsluttede med kunstpels på kant.

Funktioner:

Vandtæt vævet syntetisk tekstil øvre

Tekstil webbing

Metal nitter og aglets

Faux fur krave og tungen foring

Omni Tech ™ vandtæt åndbar søm forseglet membran bootie byggeri

200g isolering

Bedømmelse 25F / 32C

Omni Heat ™ reflekterende foring

Aftagelig kurvede PU fodseng

Omni Grip ™ ikke mærkning trækkraft gummisål

Specifikationer:

Vægt: 7, ½ pair = 13,8 ounce / 390 g

200g isolering

Teknologi:

Omni Heat ™ Reflekterende: Termisk Reflekterende Warmth

Omni Tech ™: Vandtæt. Åndbar. Garanteret.

OMNI Grip®: Advanced Traction


Er du vild med Columbia Heavenly Omni Heat? Kig i vores ski afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Damesko, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye ski produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Damesko, findes i mange farver og modeller.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bedste vinterstøvler

-

så behagelig og varm. indlægssåler er på den blødere side, så de kan ikke vandre længe.

Behagelig og varm

-

Hurtig og effektiv bestillingsproces. Komfortable, varme støvler nøjagtigt som lovet. Bemærk, at størrelserne er små, jeg er normalt en 38, og jeg købte en 39,5, og den blev justeret til foden.

Støvler 10

-

Hvilken god artikel, super behagelig, jeg anbefaler dem til dem der er kolde. Hilsen.

Columbia himmelsk omni varme sne støvle

-

Jeg elsker denne model, den holder dine fødder varme, og den er meget smuk, men den er ikke egnet til regn eller sne, fordi de bliver våde og løber, stoffet er ikke vandtæt. Jeg har et par selv og en min lille datter og desværre hver gang vi bruger dem i sneen eller i regnen, ender vi med bløde fødder.

Så behageligt

-

Jeg elsker disse støvler. De er utroligt behagelige som at have komfortable hjemmesko, og de ser godt ud. Jeg købte en halv størrelse op, hvilket var nok, da du ikke behøver tykke sokker, da de er så varme. Meget glad!!

Harika

-

Ürün gerçekten harika. Normalde 38 numara giyerdim bunda 39 numara tam oldu

Elske disse støvler!

-

Jeg har virkelig rigtig kolde fødder, hele tiden, og jeg ELSKER disse støvler. Jeg bestilte en fuld størrelse op, og de passer godt. Hvis jeg skulle bruge fluffy strømper med disse, havde jeg faktisk brug for 2 størrelser op, da mine fødder er brede. Disse støvler er varme og lette - og de ankom inden for et par uger - så jeg er super glad!

Gode støvler

-

Meget flot og varmt støvler

Himmelske!

-

Har ikke prøvet udenfor endnu, så kan ikke kommentere greb eller vandtæthed. Men super-varm og fluffy! Jeg er en smal størrelse 4 og prøvede disse i en 4, for stram i foden. Men 5 er perfekte, så som alle andre siger, bestil en fuld størrelse op, og de vil være i orden.

Fremragende støvler

-

Jeg er så glad for, at jeg har bestilt denne støvler! Det ser godt ud og meget behageligt ... Bestil 1 størrelse op som mig, 'med sin smalle form

Super varme & komfortable men små til størrelse

-

Den umenneskelige himmelske støvler er super varm, let og behagelig. Men jeg måtte returnere dem, da de var småpassede. Jeg er normalt en størrelse US6.5. Jeg bestilte US7, selvom der var lille plads med tynde sokker. Jeg ville gå en fuld størrelse op.

Fremragende

-

Fremragende i alt

Dejlige støvler

-

Dejlige støvler varme og ser godt ud

Dejlige støvler

-

Virkelig gerne disse støvler meget varmt og ser godt ud

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk