`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Cmp

Cmp Sweat

  • Cmp Sweat
  • Cmp Sweat

Cmp Sweat

Produktbeskrivelse Cmp Sweat

Dette beklædningsgenstand er designet til dem, der leder efter et andet lag i letvægts fleece stof med en utrolig kvalitetsprisforhold.

Især dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med de garantier, som kun et mærke som CMP kan tilbyde.

Udbydes i en bred vifte af farvekombinationer takket være dens enkle kontraststing, der følger linjerne i den sporty stil og dets polyesterstof, vil dette beklædningsgenstand altid kunne klare enhver situation.

Derudover undgås faren for piling takket være en særlig overfladebehandling både i tilfælde af vask og hyppig anvendelse.Find masser af ski varer fra Cmp, altid på lager og til den bedste pris. Hos snowinn, din online ski butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Cmp Sweat, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Cmp Sweat

Lynlås længde
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lys og varm

-

Blød og varm fleece til vinterdage. Bare størrelse.

Fantastisk produkt

-

Meget praktisk og varm. Den, jeg ledte efter min datter. God værdi for pengene. Ankom lidt sent, men lige i tide til at gå. Jeg vil bestemt købe mere.

Cmp sved

-

værdi for pengene.

God

-

Varm, kvalitet og blød fleece for vinterdage

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk