`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Cmp

Cmp Light Sweat Fleece

  • Cmp Light Sweat Fleece
  • Cmp Light Sweat Fleece

Cmp Light Sweat Fleece

Produktbeskrivelse Cmp Light Sweat Fleece

Denne mellemvægt jakke i Arctic Fleece er designet til at blive brugt som en underjakke om vinteren og også som et øverste lagstøj i foråret og sommeren.

Tøjet har et meget åndbart og isolerende stof.

Fremstillet helt i vores fabrikker og mærket med Oeko Tex-certifikatet, som sikrer maksimal opmærksomhed på brugen af materialer og farvestoffer, der ikke er miljøskadelige eller giftige for personen, det giver dig maksimal bevægelsesfrihed i fuld komfort og sikkerhed.


Hvis du er på udkig efter Cmp Light Sweat Fleece, er heldet med dig. I vores ski butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal snowinn butik. Skynd dig, bestil dine Børnetøj med det samme. snowinn tilbyder et kæmpe udvalg i Fleece, til alt slags sport. Vores Fleece er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Cmp Light Sweat Fleece

Køn
Jakketype
Funktioner
Lynlås længde
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk