`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Burton

Burton Ripcord Wide

Burton Ripcord Wide

Burton Ripcord Wide

  • Burton Ripcord Wide
  • Burton Ripcord Wide
  • Burton Ripcord Wide
  • Burton Ripcord Wide

Burton Ripcord Wide

Produktbeskrivelse Burton Ripcord Wide

Burton Ripcord er designet til at accelerere nybegyndere og mellemprodukter til mere avancerede ridningssituationer. En retningsform gør det let at arbejde med terræn eller sneforhold, mens den ekstra stabilitet og fangstfri følelse af Flat Top ™ med Easy Bevel sætter dig i pilotsædet. En blødere og mere legende flex gør dette til et lettere alternativ til instigatoren med en præstationsorienteret tur, der giver dig mere plads til at vokse end du får med de fleste entry level boards. Opgraderingen til The Channel® giver dig den nemmeste opsætning og justeringer med kompatibilitet, der virker med bindinger fra alle større mærker (ikke kun Burton's).

Bend: Flat Top ™

Form: Retningsform, 5MM Taper

Flex: Retningsmæssig Flex

Kerne: FSC ™ Certified Fly® 900G Core

Glasfiber: Biax ™ Glasfiber

Base: Ekstruderet Base

Montering: Channel®

Funktioner: Squeezebox Low, Super Sap® Epoxy, Easy Bevel, Pro Tip ™

Terræn:

Alle bjergene

Ridning Niveau:

Nybegynder

Bøje:

Flat Top ™ med Easy Bevel: Stigende rytter eller krydret pro, hold dit spil højt og tæt med Flat Top. En flad profil mellem fødderne betyder stabilitet, bedre balance og kontinuerlig kantkontrol. Spidsen og halen sparker op med en tidlig stigning uden for fødderne for fangstfri, løs følelse, du forventer af rocker.

Form:

Retningsform: Den klassiske snowboardform, designet til at blive kørt med en lidt længere næse end halen for at koncentrere pop i halen, mens du stadig giver dig masser af flyde, flow og kontrol for at rive terræn eller tilstand.

5MM Taper: En konisk form betyder, at næsen er bredere end halen, der fremmer glat drejning og udgang, stabilitet i hastighed og forbedret dyb sneflotation. Kig efter forskellige mængder af konus i hele linjen.

Flex:

Retningsbestemt Flex: Denne fleksibilitet øger pop i halen og en mere robust næse, der gør det muligt for ryttere at holde styr på kontrol gennem alle terrænforhold og forhold.

kerne:

FSC ™ Certified Fly® 900G Core: Vores klassiske tip til hale trækerne, 900G modellen bruger det bedste af to træarter til at lette belastningen med 10% uden at ofre fleks, pop eller styrke.

Glasfiber:

Biax ™ Glasfiber: Med en jib venlig, torsionalt blød flex og tilgivende, park-venlig stemning.

Grundlag:

Ekstruderet Base: Hastighed, styrke og grafisk pop i en base, der kræver lidt vedligeholdelse. Pas dine venner uden selv at vokse.

Funktioner:

Squeezebox Low: Profileret kerne for lettere styring, mere energi og pop.

Med en overordnet lettere følelse, giver Squeezebox Low høj profil profilering til den fremadskridende rytter. Stivere zoner lige udenfor dine fødder skaber en mere direkte energioverførsel til spids og hale, samtidig med at der opnås en blødere, glattere bøjning mellem bindingerne. Slutresultatet er mere kontrol med mindre indsats fra rytteren.

Super Sap® Epoxy: Super Sap® er en harpiks formuleret med bio-baserede materialer, der reducerer kulstoffodaftryk med 50% i forhold til konventionelle alle oliebaserede epoxier. Mindre olieforbrug betyder endnu mindre et carbon footprint pr. Bræt, hvilket er godt i vores bog.

Easy Command: Easy Commando på Genie, Ripcord, Chopper®, Chopper DC Comics, Chicklet ™, Riglet og After School Special giver rytterne et utrolig blødt og tilgivende bord, der næsten ikke er muligt at få fat i. Med en konveks base, der løfter kanterne ud af sneen og en super blød flex, gør disse plader det nemt at lære balance og bordstyring

Pro Tip ™: En tilspidset spids og hale tykkelse reducerer svingvægten for lettere bevægelighed.


Kigger du efter Burton Ripcord Wide, eller andre ski varer, der kommer fra Burton, kig i Ski udstyr afdelingen og Snowboard kataloget. Udover de gode priser hos snowinn butikken, din online ski butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Burton Ripcord Wide

Køn
Alder
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk