`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Revolt

  • Black diamond Revolt
  • Black diamond Revolt

Black Diamond Revolt

Produktbeskrivelse Black diamond Revolt

Den Sorte Diamant Revolt er en kraftfuld, alsidig og genopladeligt forlygte, der nu er blevet fuldt redesignet til at være helt vandtæt, hvilket gør det kan tilpasses til enhver natlig mission. Med 300 lumen af ​​magt, oprøret let blev ankre, mens du rappel i mørket, nærhed belysning giver dig et stort område af lys til vandring ned ad stien og programmerbare lysstyrke Memory giver dig mulighed for at indstille lys lysstyrken, når først tændt. En tre-niveau power meter holder dig fra nogensinde at blive overrasket af døde batterier, og oprøret kan køre på standard AAA-batterier i tillæg til de medfølgende genopladelige batterier.

Funktioner:

Én TriplePower LED og 1 DoublePower LED kan kombinere til at udsende op til 300 lumen (maks indstilling med alkaline batterier)

Én DoublePower Rød LED til nattesyn har nærhed og strobe indstillinger og aktiverer uden Cykling gennem hvide tilstand

Elegant, lavprofil design bruger tre Black Diamond AAA genopladelige batterier eller standard alkaline eller lithium-batterier

Programmerbar hukommelse lysstyrke giver dig mulighed for at indstille lys lysstyrken, når først tændt

Indstillinger omfatter fuld styrke i nærhed og distance tilstande, dæmpning, strobe, rød nattesyn og lås tilstand

Tre niveau energimåler viser resterende batterilevetid i tre sekunder efter tilkobling af forlygte

Beskyttet mod nedsænkning i vand (IPX8)

Specifikationer:

Vægt med batterier: 89 g (3,1 oz)

Max Afstande: [High] 80 m (alkalisk) [Low] 10 m (alkalisk)

Max Burn Tid: [High] 25 H (alkalisk) [Low] 180 H (alkalisk)

IPX Bedømmelse: x8

LED Type: 1 TriplePower, 2 SinglePower

Batterier: 3 AAA


Velkommen til vores Black diamond Revolt, speciale tilbud! Har du brug for snowinn, eller have nye ski udstyr. snowinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Black diamond og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Elektronik.

Funktioner Black diamond Revolt

Kundeanmeldelser og spørgsmål (18)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk forlygte

-

Let at bruge, fantastisk låsefunktion, let at genoplade

Fantastisk

-

fantastisk

Fremragende ydelse

-

Stor og kraftig forlygte. Jeg kan godt lide, at det kunne oplades næsten alt med en USB-adapter.

Meget godt

-

Fantastisk produkt, hurtig delvery.

Varer i ægte størrelse

-

Jeg er virkelig glad for at vælge denne vare, da dette er en af de mest overkommelige våddragt der er. Det er virkelig behageligt i normale tropiske vandets temperaturer. Sand i størrelse. Elsker det.

Top

-

Produktet ankom godt pakket, hvad med den sorte diamant? Bare perfekt, finish, kvalitet og meget god belysning og dens funktioner. Det tager et par forsøg og få fat i skiftefunktioner, men det er TOPP.

God handel

-

Forsendelsen er glat og vil bruge den næste gang.

Mig encantó

-

Una lámpara que me encantó, no he podido probarla al máximo pero para campamento y exploración ha resultado excelente, no he tenido que cargarla más que una vez y signue con batería, la varierad de nivels / combinaciones es maravillosa y el bloqueo muy práctico

Sort diamantoprør

-

Jeg modtog det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Al min runnerinn-oplevelse var en succes.

Lommelygte "sort diamant"

-

Lampen er af fremragende kvalitet, superlys, ændrer ikke dens lysegenskaber uanset klimatiske forhold)

Perfekt

-

Komfortabel og kraftig forlygte.

Et køb du ikke fortryder..

-

Ingen problemer.. alt leveret på sikker og forsvarlig vis og produktet lever i den grad op til mine forventninger.. Selve pandelampen bruger jeg på trail vandring og den sidder kanon godt og den lille vægt har ingen betydning.. opladning via USB var et krav og det virker perfekt.. Alt i alt en dejligt produkt jeg kun kan anbefale

Super

-

dejligt lys, hvad tungt med 3 batterier, 2 var nok, især når man ser på varigheden. Den bedste lampe tømmes umiddelbart efter den første opladning, min gud, hvor lang tid det tager! Super produkt. Meget tilfreds med det indtil videre.

Det var meget godt!

-

Det blev pakket tæt. Der er ikke noget sted at bekymre sig om produktet, det er perfekt!

Opfylder forventning

-

Pakken ankom godt pakket. Lyset leveres med 3 genopladelige batterier og den udskrevne instruktion. Først virker det lidt forvirrende, men når du får fat i det, er det okay. Bygget virker ret solidt. Knapper er godt placeret, men berøringsfunktionen på højre side kræver, at nogle bliver brugt. USB-opladningspunktet er tæt forseglet. Føler sig ganske behageligt, de trin, der nemt kan justeres.

Wao

-

Wao ... den lanterne så PRO, lys, fremragende kvalitet, snarere ... forelsket i hende.

Fremragende

-

Jeg ventede på afgangen af ​​denne fakkel til at købe det, og ikke fortrudt det overhovedet! Fremragende produkt, overskredet alle mine forventninger. Batteriets levetid, lysstyrke, lethed og bekvemmelighed Operator`s alt perfekt. Bare mangler det grønne lys, som jeg foretrækker den røde, men du kan ikke bede om alt.

130lm eller 300lm?

-

Hej, Kan du bekræfte, om dette faktisk er 300 lumen eller 130 lumen. Produkttitel siger 130, men beskrivelsen og billedet antyder, at dette er 300 lumen-versionen

vore eksperters svar

Hej, denne forlygter kan udsende op til 300 lumen (max indstilling med alkaliske batterier) i løbet af 30 timer. Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk