up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

  • Play videoTsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen
  • Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen
  • Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen
  • Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen
  • Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen
  • Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen
Tsl outdoor

Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

plus

Tsl Outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Sneeuwschoenen Symbioz Hyperflex Original: de combinatie van innovaties in de Symbioz Original (van precisie, omwikkelbindingen tot het Hyperflex-concept) helpt wandelen veiliger, comfortabeler en natuurlijker te maken, en verwijdert ruwe plekken op het terrein. Bergen temmen wordt kinderspel!

Natuurlijke pas:

Hyperflexibel en licht met een ergonomische binding, past de Symbioz zich aan de oneffenheden van het terrein aan voor buitengewone grip. De inzetstukken zorgen voor elasticiteit en lichtheid en bieden een gevoel van vrijheid en gemak.

Thermoplastische versterkingen:

Thermoplastische versterkingen ondersteunen de SYMBIOZ-vervormingsbeperkingen om een natuurlijke stap te bieden in zowel de buig- als de draaifase.

Verbindend:

Flexibele binding biedt een hoge voetflexibiliteit

Aanpassing slot: deze eenvoudig te gebruiken aanpassing onthoudt je schoenmaat voor al je wandelingen met sneeuwschoenen.

BOA® FIT SYSTEEM: Het Boa® Fit systeem wielsysteem helpt de binding op een nauwkeurige, uniforme manier te verdelen, waardoor de drukpunten aan de voorkant van de voet worden verminderd.

Laterale aanpassing: biedt meer comfort met hun zijafstellingssysteem dat elke breedte van de schoen accepteert voor maximale voetomtrek.

Vastdraaien door een ratelsysteem voor een veilige en snelle pasvorm

Comfortabele bi-materiaalband

Geluids- en schokabsorberend systeem (SSAS)

Easy Ascent Heel lift, geactiveerd door eenvoudig met de paal te duwen

Tractie:

Nooit heeft een sneeuwschoen zo'n uitstekende grip geboden. In combinatie met de verticale bladen geven de bidirectionele roestvrijstalen stijgijzers onder de voet ongelooflijke grip (bergopwaarts), uitstekende grip (bergafwaarts) en perfecte driftcontrole (helling). Het flexibele frame volgt de vorm van het terrein, biedt uitstekende stabiliteit en volledige veiligheid en voorkomt plotseling glijden in poedersneeuw.

De voortanden zorgen voor maximale tractie op steile hellingen.

De verticale bladen bieden uitstekende tractie en controle op hellingen of steile hellingen in zachte sneeuw.

8 stalen punten.

Comfort en gemak:

De telescopische bindingen van de Symbioz accentueren de voetbeweging van het frame en zijn comfortabel en gemakkelijk aan te trekken dankzij hun voorinstellingsfunctie die de schoenmaat onthoudt. De Easy Ascent hiellift die in de binding is ingebouwd, wordt geactiveerd door eenvoudig vanaf de paal omlaag te duwen. Tijdens de beklimmingen zult u ook geen gevoel van ongemak onder uw voet hebben, omdat uw gewicht over de hele hiel wordt verdeeld. Binnen het frame. De nieuwe Easy Ascent hiellift, ingebouwd in de binding, wordt geactiveerd door eenvoudig met de paal te duwen.

Technologie:

Hyperflex Concept:

Natural Stride: hyperflexibel en licht met een ergonomische binding, de Symbioz past zich aan de oneffenheden van het terrein aan om buitengewone

Zandloper vorm:

TSL-sneeuwschoenen combineren voorbeeldig comfort met maximale prestaties in alle soorten sneeuw. De zandlopervorm laat je op natuurlijke wijze lopen en biedt perfecte grip.

Boa ® Fit-systeem:

Het Boa® Fit System wielsysteem helpt de binding op een precieze, uniforme manier te verdelen, waardoor de drukpunten aan de voorkant van de voet worden verminderd.

Laterale aanpassing:

Meer comfort met hun zijafstellingssysteem dat elke breedte van de schoen accepteert voor maximale voetomtrek. TSL patent

Aanpassing slot 1:

Druk eenvoudig op de vergrendelknoppen en schuif het hielstuk naar de gewenste maat en het is klaar voor gebruik bij alle toekomstige uitstapjes.

SSAS:

Geluids- en schokabsorberend systeem - TSL-patent

Niets is meer storend dan luidruchtig wandelen in een stil landschap. TSL heeft dit probleem opgelost met zijn geluids- en schokabsorberende systeem.

Gemakkelijke opstijging:

Klimrekken maken het lopen gemakkelijker tijdens lange beklimmingen en verminderen kuitspiervermoeidheid.

De flotatie wordt geactiveerd door eenvoudig met de paal te duwen, zodat u niet hoeft te bukken.


Bij snowinn, laten wij alle kenmerken zien van Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen. In onze skiën winkel, vindt u verschillende maten voor Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen. Veilig betalen en gegarandeerde verzending! Ontdek bovendien meer dergelijke producten van Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen en maak gebruik van onze andere aanbiedingen in skiën uitrusting.

Functies Tsl outdoor Symbioz Hyperflex Original Sneeuwschoenen

Kleur

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs coinns

Schrijf of stel een vraag aan ons team van deskundigen

Productcijfer

Let op: uw feedback is belangrijk voor ons, uw commentaar zal door ons team van experts worden bekeken en binnen 5 werkdagen worden gepubliceerd.

Ik accepteer uw Privacy Policy

clouse menu Afronden
up up