up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoToko Akseli Varten Snowboard
  • Toko Akseli Varten Snowboard
Toko

Toko Akseli Varten Snowboard

plus

Toko Akseli Varten Snowboard

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Toko Akseli Varten Snowboard

Saat rulla harjat pituus 300 mm (11 13/16), ilman kantta.

snowinn:stä, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Toko Akseli Varten Snowboard tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Toko:n tuotteita, kuten Akseli Varten Snowboard, kuten Huolto kategoriasta hiihto verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen hiihto varusteisiin ja tsekkaa myös Toko Akseli Varten Snowboard:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Toko Akseli Varten Snowboard

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hieno juttu

-

Näin sen pitäisi olla

Arvostelut korealaisille

-

Ei ole monia paikkoja, joista voit ostaa halvempia kuin täällä. Kun ostat Toko Roto Brush 300mm, hanki se yhdessä ~ Tariffia ei ole. Ostettaessa 2

Hyvä ~!

-

Nopea toimitus hyvä ~!

Hyvä

-

puolivälissä merenkulun nopeus tuote on hyvä

Hyvä

-

Shipping on myös ppalratgo kuin minä doeseo hyvin pakattuna ~ watneyo

300mm toko pyörivä harja-akseli.

-

300 mm: n ToKo roto-harja / akseli on ehdoton briljantti / laadukas laite. Selvästi täytyy ostaa kohde vakaville lumilauta-virittimille. Olen tehnyt board / ski's perheille ja ystäville jo muutaman vuoden ajan ja tämä työkalu tekee harjaamalla cinch. Niin paljon nopeammin ja tasaisemmin täydellisempää kuin vaaditaan käsin harjaamalla "raskas harjoittelu". Brushing levyt vaha-kaavin jälkeen on nyt tehtävää, jonka olet valmis aloittamaan. Snowinn ovat halvimmat ja parhaan myymälän saadakseen ToKo-vaihteistot toimitetaan Australiaan. Love ToKo vaihde. Suosittelen perusteellisesti.

Hyvä

-

Kiitos nopeita toimituksia

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up