up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix Rotoharja Nylon T17W
  • Swix Rotoharja Nylon T17W

Swix Rotoharja Nylon T17W

plus
Swix

Swix Rotoharja Nylon T17W

Tuotekuvaus Swix Rotoharja Nylon T17W

Sininen nailonharjaa, 100 mm. Finish harja parafiinivahaa ja Cera F

Tervetuloa Swix Rotoharja Nylon T17W erikoistarjoukseemme. snowinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia hiihtovarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa hiihtotuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Työkalut.

Ominaisuudet Swix Rotoharja Nylon T17W

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Pakkaus

-

Tuote toimitetaan pienellä viiveellä, mutta minun tapauksessani se ei ole tärkeää, koska käytän sitä ensi talvena. Erittäin hyvin pakattu ja tuote vastasi odotuksiani. Hyvin tehty Snowinn

Swix roto harja - sininen nailon

-

Snowinn oli ainoa paikka, josta löysin tämän tarkan harjan. Toimitus oli hienoa Kanadaan ja tuote saapui hyvässä kunnossa. Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up